RTX 2070 vs 1070 Ti

Bakikaya

Decapat
Arkadaşlar bu kartı almayı düşünüyorum fakat tam bir inceleme yok. Armor serisi al derseniz bütce tam Ventus'a yetiyor. Hatta kafam karışık hala MSI Gaming 1070 Ti alsam mı diye de düşünüyorum. 1070 Ti 3300 TL'ye geliyor RTX 2070 ise 3800 civarı. Arada kaldım yardım ederseniz sevinirim.

Eğer bütçeniz yetiyorsa RTX 2070 çok daha iyi bir kart. Şahsen 1070ti kullanıcısıyım ama RTX 2070 çok daha iyi.
Gönül isterki 2070 fakat limit zorlandığı için 1070 ti aldım. Sıkıntı işlemcim 4790k 4.4 ghz ile oynayacağım eğerki darboğaz olursa 4.7 voltaj vermeden cıkacağım gene yetmezse delid yapıp 4.8 üzerine cıkıcam. Tek korkum bu aralar bilgisayar nedensiz yere donuyor (cok nadiren) bundan öncede farklı bir sıkıntı olmuştu bilgisayar kendi kendine restart atıyor ama herhangi bir görüntü gelmeden 3 saniye acık kalıp tekrar restart atıyordu işlemciyi cıkarıp taktık düzelmişti (işlemciye gelene kadar her parçayı denedik). Hayırlısı olsun artık eski bi dizilim zaten 4 veya 5 sene sonra yeniden kurarız inşallah daha iyisini. Msı gaming 1070 ti model bu arada.

Gönül isterki 2070 fakat limit zorlandığı için 1070 ti aldım. Sıkıntı işlemcim 4790k 4.4 ghz ile oynayacağım eğerki darboğaz olursa 4.7 voltaj vermeden cıkacağım gene yetmezse delid yapıp 4.8 üzerine cıkıcam. Tek korkum bu aralar bilgisayar nedensiz yere donuyor (cok nadiren) bundan öncede farklı bir sıkıntı olmuştu bilgisayar kendi kendine restart atıyor ama herhangi bir görüntü gelmeden 3 saniye acık kalıp tekrar restart atıyordu işlemciyi cıkarıp taktık düzelmişti (işlemciye gelene kadar her parçayı denedik). Hayırlısı olsun artık eski bi dizilim zaten 4 veya 5 sene sonra yeniden kurarız inşallah daha iyisini. Msı gaming 1070 ti model bu arada.
RTX 2060 alabilirdiniz. Biraz geç kalmışım yorum yapmaya.

Arkadaşlar Kartta coil whine problemi cıktı geri iade edeceğim. Para iadesi alırım büyük ihtimalle , sizce rtx 2060 mı almalıyım yoksa 1070ti devammı edeyim. Bazı videolara baktım belli yerlerde RTX 2060 ufak sayılarla önde ama 4k whicher da bi bakıyorsun 1070 ti 10 fps ile geçiyor , burda 192 bit 256 bit farkından kaynaklı diyorlar ama bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı