RTX 2070 vs RX 6600

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda 3 defa AMD kart aldım.

1. RX 570.
2. RX 590.
3. RX6700.

Ve bu 3 kart dada driver çökmesi, WattMan tarzı şeyler aldım en son sattım RTX 3050 aldım sıfır kafam rahat.

Sizde sıkıntı var. 2 yıldır hiçbir sorunla karşılaşmadım. WattMan hatası 500 ve 5000 serisi kartlardan sonra kullanıcı hatası olarak geçiyor. 6700'den 3050'ye geçmek nasıl bir mantık?

1. RX 570
2. RX 590
3. RX6700

Ve bu 3 kart dada driver çökmesi, Wattman tarzı şeyler aldım en son sattım RTX 3050 aldım sıfır kafam rahat.
RX 6700 de sıkıntı yaşanmıyor muhtemelen farklı bir şey den kaynaklıdır. AMD 6xxx ve 7xxx serisinde hataları düzeltti.

1. RX 570
2. RX 590
3. RX6700

Ve bu 3 kart dada driver çökmesi, Wattman tarzı şeyler aldım en son sattım RTX 3050 aldım sıfır kafam rahat.
Sizde olması çoğu kişide olduğu veya olacağı anlamına gelmiyor. RX 6600 yerine RTX 2070 tercih etmek çok saçma olur.

Ayrıca RX 6700'den RTX 3050'ye geçmek de ilginçmiş.

Merhaba, bir konu hakkında fikir alacağım.
5 yıldır kullandığım 1050 Ti ekran kartını değişeceğim. 2070 de RX 6600 da ikinci el alacağım, fiyatları birbirine çok yakın. Çok yorulmamış cihazlar yani.
Hangisini tercih etmeliyim? Günlük kullanacağım, Mafia vs. oyunlar da oynayacağım.
Driver sıkıntısı hala devam ediyorsa tercih etmek istemiyorum AMD. Bilgi verirseniz sevinirim.
MiniRayss02 adlı arkadaş doğru söylemiş 5-10 FPS fark için gidip de AMD alma. Ben de zamanında AMD ekran kartı kullandım sürekli çöküyor oyunlarda çözünürlük bozuyordu donanımsal sorunları da oldu sürekli tamir ettirdim yine de adam edemedim. Şuan RTX3060 kullanıyorum benim de kafam rahat. Tavsiyemdir tercihin NVIDIA olsun ekran kartında AMD'ye bulaşma.

MiniRayss02 adlı arkadaş doğru söylemiş 5-10 FPS fark için gidip de AMD alma. Ben de zamanında AMD ekran kartı kullandım sürekli çöküyor oyunlarda çözünürlük bozuyordu donanımsal sorunları da oldu sürekli tamir ettirdim yine de adam edemedim. Şuan RTX3060 kullanıyorum benim de kafam rahat. Tavsiyemdir tercihin NVIDIA olsun ekran kartında AMD'ye bulaşma.
Bu arada tabii ki de seçim konu sahibine ve bütçesine kalmış ancak ben NVIDIA öneririm bu arada önceki kartım RX 6700 XT idi o sorunları onda yaşadım.

Son düzenleme:
Sizde olması çoğu kişide olduğu veya olacağı anlamına gelmiyor. RX 6600 yerine RTX 2070 tercih etmek çok saçma olur.

Ayrıca RX 6700'den RTX 3050'ye geçmek de ilginçmiş.
RX 6700 de sıkıntı yaşanmıyor muhtemelen farklı bir şey den kaynaklıdır. AMD 6xxx ve 7xxx serisinde hataları düzeltti.
Sizde sıkıntı var. 2 yıldır hiçbir sorunla karşılaşmadım. WattMan hatası 500 ve 5000 serisi kartlardan sonra kullanıcı hatası olarak geçiyor. 6700'den 3050'ye geçmek nasıl bir mantık?
Kafam daha da karıştı, 6xxx serisinde driver sorunları şu anda nasıl?

Kafam daha da karıştı, 6xxx serisinde driver sorunları şu anda nasıl?
Hocam şuanı bilemeyeceğim 1 yılı geçkindir 3060 kullanıyorum. Ancak ben sorunla uğraşamam hiçbir sıkıntı çıkmasın önlemimi alayım ne olur ne olmaz diyorsan NVIDIA tercihin olsun.

RX 6600'de sorun olma ihtimali çok düşük.
Olabilir sıkıntı yaşamayabilir şuan driverleri falan nasıl çok bir bilgim yok ancak ben zamanında AMD ekran kartlarından çok çektim beni çok uğraştırdılar ondan dolayı elimden geldiğince hayat kurtarmaya çalışıyorum :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı