RTX 2070 vs Vega 64

Fanboyluk olmasın demişsin ama fanboyluğun alasını yapmışsın. Intel artık önde falan değil, bu söylediklerim siz Intel fanboylarını üzecek ama gerçekler böyle. Artık çoğu oyun çoklu çekirdek performansına yöneliyor ve çoklu çekirdekte Ryzen'in Intel'i parçaladığı su götürmez bir gerçek. Ryzen gelecek vadediyor fakat Intel sadece günü kurtarabiliyor. Render'da Intel sistemlerin nasıl can çekiştiğini de görmüyor değiliz. Bilmenizi isterim ki Intel işlemci kullanıyorum fakat sizin gibi fanboy değilim.
@Rymoth RTX 2070 ile Vega 64 hemen hemen aynı performansı veriyor, fakat RTX 2070 biraz daha güçlü. Yeni mimari ve RTX teknolojisi için bence RTX 2070 daha iyi bir seçim olur.
Kardeşim asıl sen fanboyluğun alâsını yapmışsın. Bu sitede çoğu adam diyor ki "1080P oynayacağım, render yapmayacağım", sen her birine gereksiz şeyler öneriyorsun. Mesela ben sadece oyun oynuyorum ama işlemci 1 saniyede render yapıyor banane bundan. Ya da render vs yapıyorum ama işlemci hiç bir ekran kartına darboğaz yapmıyor banane bundan. Bir de çoklu çekirdek var, o iş hiç öyle değil. Onlar oyunu kırılmaya karşı koruyan program yüzünden öyle.
Bu konudaki kişi 1080P ve sadece oyun oynayacağım dediği için 9600K daha iyi olur.

Tamam işte, yazdıklarımı okumamışsın galiba. Ben sadece Render konusuna değinmedim, ben oyunlar çoklu çekirdek performansına yöneliyor diyorum sen bana çözünürlükten bahsediyorsun. Bu ikisini bağdaştırırken aklında ne vardı?Oyunların çoklu çekirdeğe yönelmesinin çözünürlükle ilgisi mi var? Boş boş konuşuyorsun. Ayrıca dediğim gibi, çok uzun yıllardır Intel kullanıyorum yani bunun fanboylukla ilgisi yok. Seninle daha önce de tartışmıştık ve yine yazdıklarımı düzgün okumadığın için kendi mesajını düzeltmek zorunda kalmıştın. Bilgisiz olduğun konuda beni bir daha alıntılama.
Ryzen gelecek vadediyor fakat Intel sadece günü kurtarabiliyor.

İşlemciyi düşür onun yerine 2k ekran al 2k ekranda ekran kartina daha fazla yuklenir bence gittikce oyunlar ekran kartlarina yuklenecegi icin fazla gelir o islemci

Tamam işte, yazdıklarımı okumamışsın galiba. Ben sadece Render konusuna değinmedim, ben oyunlar çoklu çekirdek performansına yöneliyor diyorum sen bana çözünürlükten bahsediyorsun. Bu ikisini bağdaştırırken aklında ne vardı?Oyunların çoklu çekirdeğe yönelmesinin çözünürlükle ilgisi mi var? Boş boş konuşuyorsun. Ayrıca dediğim gibi, çok uzun yıllardır Intel kullanıyorum yani bunun fanboylukla ilgisi yok. Seninle daha önce de tartışmıştık ve yine yazdıklarımı düzgün okumadığın için kendi mesajını düzeltmek zorunda kalmıştın. Bilgisiz olduğun konuda beni bir daha alıntılama.
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence bunları demeden önce bir araştır. AMD fiyatını düşürmek için işlemciden de biraz kısıyor, ekran kartından da. RX 480'den sonraki serilerin bir sürü video editor programını desteklemediği gibi.

Şunuda şuraya bırakayım;
Screenshot_132.png

• Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bence bunları demeden önce bir araştır. AMD fiyatını düşürmek için işlemciden de biraz kısıyor, ekran kartından da. RX 480'den sonraki serilerin bir sürü video editor programını desteklemediği gibi.

Şunuda şuraya bırakayım;
Eki Görüntüle 353965

Yazdıklarımı kavramakta sıkıntı çekiyorsun anladığım kadarıyla, düzgünce okusaydın anlardın. Benim demek istediğim şuan Intel burun farkıyla önde olabilir, fakat oyunların çoklu çekirdeğe yönelmesi ile birlikte ilerde Ryzen Intel'i elbet geçecektir. Yazdıklarımı anlamadan, okumadan saçma sapan alıntılamayı kesin artık.

Şunuda şuraya bırakayım;
Eki Görüntüle 353965

Burada da açık bir şekilde belli hocam zaten hangisinin iyi olduğu :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yazdıklarımı kavramakta sıkıntı çekiyorsun anladığım kadarıyla, düzgünce okusaydın anlardın. Benim demek istediğim şuan Intel burun farkıyla önde olabilir, fakat oyunların çoklu çekirdeğe yönelmesi ile birlikte ilerde Ryzen Intel'i elbet geçecektir. Yazdıklarımı anlamadan, okumadan saçma sapan alıntılamayı kesin artık.
Çoklu çekirdeğe yöneldikçe Intel'de buna uygun adımlar atacaktır.
i5 6400'ün bile R5 2600'den bir adım önde olduğu katlanılamaz ama gerçek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı