RTX 2070 vs Vega 64

Fanboyluk olmasın demişsin ama fanboyluğun alasını yapmışsın. Intel artık önde falan değil, bu söylediklerim siz Intel fanboylarını üzecek ama gerçekler böyle. Artık çoğu oyun çoklu çekirdek performansına yöneliyor ve çoklu çekirdekte Ryzen'in Intel'i parçaladığı su götürmez bir gerçek. Ryzen gelecek vadediyor fakat Intel sadece günü kurtarabiliyor. Render'da Intel sistemlerin nasıl can çekiştiğini de görmüyor değiliz. Bilmenizi isterim ki Intel işlemci kullanıyorum fakat sizin gibi fanboy değilim.
@Rymoth RTX 2070 ile Vega 64 hemen hemen aynı performansı veriyor, fakat RTX 2070 biraz daha güçlü. Yeni mimari ve RTX teknolojisi için bence RTX 2070 daha iyi bir seçim olur.
1080P olarak sadece oyuna yönelecek kişi için ve bütçeside yetiyorsa Ryzen serisinin şu anki piyasadaki ürünler 8600K nın dahi gerisinde kalıyor boşuna kıyaslamaya girmeye gerek yok her şey ortada. Ocak ayında tanıtsınlar belki daha iyilerini çıkartacak ama hangi oyun çoklu çekirdeğe yönelmiş off bomboş bi yorum ya :D

1080P olarak sadece oyuna yönelecek kişi için ve bütçeside yetiyorsa Ryzen serisinin şu anki piyasadaki ürünler 8600K nın dahi gerisinde kalıyor boşuna kıyaslamaya girmeye gerek yok her şey ortada. Ocak ayında tanıtsınlar belki daha iyilerini çıkartacak ama hangi oyun çoklu çekirdeğe yönelmiş off bomboş bi yorum ya :D
İ5 8400, Ryzen 5 2600X den bile iyiyken hala neden zorlanıyor onu anlamış değilim. Bunu ben değil, testler söylüyor. :D

Sen daha adap üslup bilmiyorsun bir de bana öğretmeye çalışıyorsun. Sana güzel cezalar dilerim:ROFL: Konuşmasını bilmiyor bana işlemci öğretecek:LOL::LOL:
Bu konuyu daha fazla devam ettirmek istemiyorum. Umarım gelecekte fikirlerin değişir ve gerçeklerin farkına varırsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı