Dostum bilmiyorsan bu kart hakkında konuşmamanı öneririm. Evet, imkanı var ve bu kartlar böyle. Bizzat konu sahibi tecrübesini aktarmış, adamın yalan söyleyecek hâli yok ya hani?
Axle markasının RTX 2070'leri mobil 2070 çipi kullanıyor ve masaüstüne dönüştürülen mobil çipler normal driver ile çalışmadığı için frankendriver isimli çöp bir driver kullanılması gerekiyor. Ayrıca fan hızı ayarlanmıyor, sürekli %100 hızda çalışan traktör motorundan farksız fanlara sahip. Hiçbir şekilde fanların hızı ayarlanamıyor ve kartın bakımı yapılsa bile dehşet şekilde ısınıyor. Ayrıca miningden dolayı iyice içinden geçilmiş oluyor kartın, bu sebeple uzun ömürlü de olmuyor. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
Ayrıca bu kartlara VBIOS atmayı da önermiyorum çünkü bulmanız imkansıza yakın, bulsanız bile riskli. Hiç girişmeden satın gitsin,
@yiyitc5 yanlış hatırlamıyorsam almadan önce de konu açmıştınız ve benzer bir açıklamayı size de yapmıştım bu kartı almamanız için.
Bizzat ben yakın geçmişte 3000 TL'ye bulup almıştım ve inceleyip iade etmiştim bahsettiğim illet sorunlar için. Adamakıllı sürücü yok, olanlar da birkaç ay önceki sürücülerin modlanmış versiyonları. Kart aşırı ısınma sorunlu, bizzat kendim bakım yapsam da 80 derecenin altına inmiyor. Aşırı sesli, fan hızı değişmiyor. Performansının RTX 2070 ile alakası yok, GTX 1660 Super seviyesinde bir performansa sahip.
@yiyitc5 kusura bakma geç cevabım için, uyarım vardı bu sebeple biter bitmez yazdım.
@PROTECTQ @fromhell1 bu açıklamayı okumanızı öneririm. Özellikle de
@PROTECTQ, konu sahibinin bahsettiği durumlar arıza değil, kronik bir sorun. Bunun bilincinde olun ve konu sahibinin söylediği şeyleri yalanlamadan önce gerçek kullanıcı deneyimlerini gözden geçirin.