2080'i 1080P'de taşıyabileceğini pek sanmıyorum 3600X'in.Ayrıca hemen hemen 9600K ile aynı fiyata çıkıyor. Piyasaya çıkınca göreceğiz. 3700X alınabilir sunumdaki gibi çıkarsa.
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
Sıvı soğutma kötü, işlemci 9600K beklerseniz 3600X alabilirsiniz.O fiyata ASUS Rog Strix 2060 alınıyorken gidip Palit gibi bir markaya vermeyin o kadar para. Teknobiyotik yerine sinerji.gen.tr yada İtopya'dan bakabilirsiniz.
Evet bir yandan da onun performansını merak ediyorum fakat RX 5700'ler "RX" serisi gibi sorunlu çıkar kesin yorumları soğutuyor her seferinde beni AMD'den.
SSD konusunda tartışmasız en iyi marka Samsung, bence almışken Samsung alın. SSD önemli bir parça. Oyunlar için M.2 almanıza gerek yok yalnız, oyunlarda hiçbir katkısı olmaz.
Evet bir yandan da onun performansını merak ediyorum fakat RX 5700'ler "RX" serisi gibi sorunlu çıkar kesin yorumları soğutuyor her seferinde beni AMD'den.