RTX 2070S ile mining işine girmeli miyim?

Kyras

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, ASUS ROG STRIX RTX2070S ekran kartım var. 11. sınıfım, derslere odaklanıyorum ve çok oyun oynayamıyorum. Sizce ek bir gelir olarak bu işe girmeli miyim?

Ben de kendi capimda mining yapiyorum. Sakin baslama hic onermiyorum. Zaten su aralar da kazanclar iyice dustu. Elektrik masraflari vb derken iyice kar orani dusuyor.

Ben de kendi capimda mining yapiyorum. Sakin baslama hiç onermiyorum. Zaten su aralar da kazanclar iyice dustu. Elektrik masraflari vb derken iyice kar orani dusuyor.

Amma salladın hocam.
Mining yapılacak en düşük kart GTX 1060 6 GB 2.elde 3000TL.
Aylık 550 TL bırakıyor.
Yaktıgı elektrikte sistem dahil 120 Watt aylık 79 TL 0.92 krş kwh hesaplanmıştır.
Sen başka bir şey yapıyorsun galiba ufo falan açmış olmayasın?

Amma salladın hocam.
Mining yapılacak en düşük kart GTX 1060 6 GB 2.elde 3000TL.
Aylık 550 TL bırakıyor.
Yaktıgı elektrikte sistem dahil 120 Watt aylık 79 TL 0.92 krş kwh hesaplanmıştır.
Sen başka bir şey yapıyorsun galiba ufo falan açmış olmayasın?
Ahem ne kadar cok kisi o kadar az para ahem. Ciddi olmak gerekirse evet haklisin yukarda dedigim her sey tam ters su anda. Evdeki oyun PC'm ile 1200 TL kazaniyorum normalde ayda ki suan x1.5 artti kazanclar. Girmenin tam zamani. 2070S de bir 1k verir herhalde. Iyi para.

Ben de kendi capimda mining yapiyorum. Sakin baslama hic onermiyorum. Zaten su aralar da kazanclar iyice dustu. Elektrik masraflari vb derken iyice kar orani dusuyor.
Yani bu nasıl boş bir yorumdur. Niye kazanç düşsün? Ne olmuş olabilir ki senin bilip, kimsenin bilmediği? Hele SAKIN BAŞLAMA cümlesini kurmak daha da komik 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı