RTX 2070S kapanıyor

uguraslan1

Femtopat
Daha fazla  
NVIDIA 2070 Super Founders Edition ekran kartim var. Mavi ekran hatasi aliyordum, artik onu almiyorum ama oyundayken birden fan hizi artiyor. Ekran karti kapaniyor, reset atmayana kadar da duzelmiyor. Sorun nereden kaynakli olabilir ki?
Sicaklik 75-80 gosteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tam sisteminizi belirtir misiniz? PSU'ya da ekran kartı olabilir. Eğer işlemcide dahili GPU varsa anakarttan görüntü alın. Biraz zorlayın bilgisayarı. Eğer bir sorun olmazsa muhtemelen ekran kartındandır. Ama PSU yeterli güç veremediğinden dolayı da sistem kapanabilir.

Artı -1 Eksi
Sistem tahmini.png

Artı -1 Eksi
Anakarttan görüntü alın. Arkada da bir oyun açın biraz zorlansın bilgisayar. Eğer çökme gerçekleşmezse muhtemelen ekran kartında bir sorun vardır. Garantiye yollarsanız onlar sorunu çözecektir.

Aynı sorun zamanında 2060 ekran kartımda vardı oyuna girince çalışıyor oyun fakat ekran siyah fan son sürat dönüyordu iade ettim ekran kartını 2070S almıştım sorun geçti. Sorunu da şöyle buldum kıyı da köşede duran bir GTX550 Ti vardı onunla denemiştim kapanma olmamıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı