RTX 2070 Super Mobile 1080p için üretilmiş bir kart mıdır, yoksa 2K için mi? Hangi çözünürlük ayarında daha iyi performans verir? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler![]()
2k da güzel bir performans alamazsın. 6600 XT gibi bir kart ve 2k da 6600 XT 50-60 fps civarı veriyor, aşağı yukarı sende onu alırsın. 50-60 senin için iyiyse o zaman seni tatmin eder.RTX 2070 Super Mobile 1080p için üretilmiş bir kart mıdır, yoksa 2K için mi? Hangi çözünürlük ayarında daha iyi performans verir? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler![]()
Mobil kesinlikle 1080p. Çıktığı dönemde bile 2K olarak çıkmış ve hakkını vermemiştir 2070. Sonradan SUPER çabaları ile bir yere gelmiş bir kart ama mobilden bahsediyorsunuz.
sormamın nedeni bazı üst segment kartların üretilme amacı farklı olduğu için bazıları 1080p de bazıları ise 2k yada 4k da kendini daha iyi kullanıyor olması.Oynanacak oyuna göre değişir. Ben Valorant'ı 1080p oynarken TV'ye geçtiğimde Forza'yı 4K oynuyorum. 60 FPS verebiliyorsa 4K yani.
İllede belli bir çözünürlük olmasına gerek yok.
Evet anladım. Söz konusu mobil ekran kartı olunca böyle bir standart olmuyor ama. Mesela aynı ekran kartını kullanan laptopların hem 4K ekranlı modelini hem FHD ekranlı modelini görebilirsiniz.Sormamın nedeni bazı üst segment kartların üretilme amacı farklı olduğu için bazıları 1080p de bazıları ise 2k yada 4k da kendini daha iyi kullanıyor olması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.