RTX 2070S R5 2600X uyumu

fLux

Hectopat
Dostlarım merhaba,

Ekran kartı: Herhangi bir önerdiğiniz RTX 2070S.
İşlemci: Ryzen 5 2600X 3.6 GHz.
RAM: 2x8 GB 3200 MHz Corsair.

İşlemciye sıvı soğutucu takıp O.C ile 4.0'a çeksem.
Ekran kartını taşıyabilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Gaming X Trio almayı düşünüyordum, hiçbir stokta kalmamış.
Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Not: Yanlış anlaşılma olmuş. O yüzden düzenliyorum.

Ryzen 2600X'in turbo boost frekansı zaten 4.2 GHz. İyi bir hava soğutma bu frekansta stabil sıcaklık değerleri sağlayacaktır. Güzel bir Undervolt gerekli tabi. Uzun ömürlülük açısından iyidir.

Elinizde şu an 2600X yoksa uygun fiyatlı bir 2070 Super modeli ile 3600 alın.

Elinizde varsa 2600X OC yapıp idare edilebilir diye düşünüyorum ve 2K kullanırsanız kafanız rahat olur.

Elimde şu an 2600X mevcut.
Ekran kartımı yükseltmek istiyorum.
Önerebileceğiniz Gaming X Trio kıvamında bir 2070S var mıdır?

INNO3D
ROG STRIX
Arasında çok büyük fark olur mu?
Inno nun dış görünüşü çok hoşuma gitti de.
Not: Yanlış anlaşılma olmuş. O yüzden düzenliyorum.

Ryzen 2600X'in turbo boost frekansı zaten 4.2 GHz. İyi bir hava soğutma bu frekansta stabil sıcaklık değerleri sağlayacaktır. Güzel bir Undervolt gerekli tabi. Uzun ömürlülük açısından iyidir.
THERMALTAKE
Sıvı soğutucu olarak bunu düşündüm, fikrinizi öğrenmek isterim.

THERMALTAKE
Sıvı soğutucu olarak bunu düşündüm, fikrinizi öğrenmek isterim.

4.2 GHz üstüne çıkmayacaksanız sıvı soğutucuya gerek yok. İyi bir hava soğutma yetecektir. Hava soğutma için Technopat'ta birçok konu mevcut. O konulardan bakabilirsiniz. Ben normalde Arctic Freezer Esports serisi soğutucuları öneriyordum ama onlarda eskisi gibi F/P ürünü değiller. Zam geldi onlara. Diğer konulara bakmanız iyi olacaktır. Ayrıca aradaki 400-500 TL tasarrufla 2070 Super'in daha iyi soğutma performanslı modellerini alabilirsiniz.

Kasa nedir acaba? Uygun fiyatlı 240 MM sıvı soğutma olarak Silverstone PF240 öneririm.

Inno3d bu modeli hakkında çok bilgi yok ama ısınma sorunu yok diye hatırlıyorum iyi bir hava akışı olan kasa ile pek problem olmaz diye düşünüyorum kısaca alınabilir.
Phanteks p350x , 600 w silverstone+80 essential güc kaynagı yeterli olur mu?

4.2 GHz üstüne çıkmayacaksanız sıvı soğutucuya gerek yok. İyi bir hava soğutma yetecektir. Hava soğutma için Technopat'ta birçok konu mevcut. O konulardan bakabilirsiniz. Ben normalde Arctic Freezer Esports serisi soğutucuları öneriyordum ama onlarda eskisi gibi F/P ürünü değiller. Zam geldi onlara. Diğer konulara bakmanız iyi olacaktır. Ayrıca aradaki 400-500 TL tasarrufla 2070 Super'in daha iyi soğutma performanslı modellerini alabilirsiniz.
4.0 yada 4.2 yapacağım.
Asus rog strix öneriyorlar iyi soğutma olarak, pek bilmiyorum ama...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı