RTX 2070S R5 3600X sistem uyumlu mu?

Öncelikle teşekkür ederim. Benim aklımda ASUS ROG serisi var ama bu ciddi sıkıntılar yaşatır mı ASUS’un görseli çok hoşuma gittiği için onu istiyorum açıkcası.
Şimdi size bir liste atacağım. en üst kısmında OC veya stok halde hangi işlemcileri besleyebileceği yazılmış. Oradan kararınızı verin isterseniz.
AM4 Motherboard VRM List(Comparing).png
 
Şimdi size bir liste atacağım. En üst kısmında OC veya stok halde hangi işlemcileri besleyebileceği yazılmış. Oradan kararınızı verin isterseniz.Eki Görüntüle 522729

Teşekkür ederim detaylı bir şekilde inceledim ROG STRIX X570-F GAMING serisini almayı kararlaştırdım arada uçuk fiyat farkı yok gibi gözüküyor sizce değer mi?
 
Anakart olarak kesinlikle MSI öneririm. X570 veya X470 - PRO Carbon serileri sizin istediğiniz anakart özellliklerine gayet uygun modeller.
 
3600x gibi bir işlemciyi nerdeyse tüm anakartlar besler, ayrıca VRM şikayetleri asusun ucuz kartlarında oluyor benim kullandığım dragon m gibi, ben yaşamadım.
Şimdi size bir liste atacağım. en üst kısmında OC veya stok halde hangi işlemcileri besleyebileceği yazılmış. Oradan kararınızı verin isterseniz.Eki Görüntüle 522729
Kesinlikle en yararlı cevap!
 

Geri
Yukarı