RTX 2070S sistem için güç kaynağı önerisi

edi_Cag

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Secret :)
Herkese merhabalar. Emektar güç kaynağım uçmağa vardı. 😄 bana da yenisi lazım oldu. Şimdi aklımdaki soru şu: PSU calculator kullanarak yaptığım hesaplamalar 400W - 500W arası bir güç kaynağına ihtiyacım olacağını söylüyor. Bu değerlere uygun 600W gücünde bir güç kaynağı mı almak daha mantıklı olur yoksa bozulan 750W gücündeki güç kaynağından mı almalıyım? Son olarak güç kaynağı tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Sistemim:
işlemci: i7 9700 anakart: ASUS TUF Z390-PRO GAMING 4266MHz ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 2070s 08g EVO bellek: Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (4x8GB) 3600MHz SSD: Corsair MP510 HDD: WD Black 1TB işlemci soğutucu: CM 412s.

ASUS'un sitesinde kullandığın kart için 650 W denmiş. Minimum 650 W almanı tavsiye ederim. Ben 2070 S Gaming X modelini Cooler Master MWE v2 750 W ile kullanıyorum. Güç kaynağı tarafından hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım. +80 Bronz sertifikalı. Full modüler olmaması en büyük eksisi benim için.

Bütçe?

A sınıf:

B sınıf:

ASUS'un sitesinde kullandığın kart için 650 W denmiş. Minimum 650 W almanı tavsiye ederim. Ben 2070 S Gaming X modelini Cooler Master MWE v2 750 W ile kullanıyorum. Güç kaynağı tarafından hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım. +80 Bronz sertifikalı. Full modüler olmaması en büyük eksisi benim için.

Bende bu güç kaynağına baktım ancak MWE ile MPE arasında ne fark var? Benim için boşta kalan kablosu olmayacağı için modüler olmasının çok bir avantajı olmaz herhalde.

Bütçe?

A sınıf:

B sınıf:

Bütçe olarak 1000₺ üstüne çıkmasa iyi olur.

Son düzenleme:
Bende bu güç kaynağına baktım ancak MWE ile MPE arasında ne fark var? Benim için boşta kalan kablosu olmayacağı için modüler olmasının çok bir avantajı olmaz herhalde.

Bütçe olarak 1000₺ üstüne çıkmasa iyi olur.
Bahsettiğin modeli bilmiyorum görmedim hiç. [psucultists] PSU Tier List Şuradan da yardım alabilirsin. Hangi markanın hangi modeli ne seviyede şeklinde bir tierlist. Her kabloyu kullanırım dersen çok büyük bir derdin olmaz tabii.

@edi_Cag Core Reactor katbekat daha iyi bir PSU. Kesinlikle onu tercih edin. Biri A tier'de başı çekiyor, diğeri B tier. Core Reactor varken anlamsız olur CM MWE v2. :)

Ben stok olan mağaza bulamadım. Bir kaç yerde var. Onlarda 1500₺ fiyatı var 750W için. Fiyat beni aşıyor. Adata da çok bildiğim ve duyduğum bir marka değil. Bu nedenle güvenemedim bir de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı