RTX 2080 Düşük GPU Kullanımı

Oblomov

Hectopat
Merhaba,

Bugün Anthem oynamaya başladı ancak oyunda GPU kullanımım çoğu zaman çok düşük. Oyunun bazı yerlerinde GPU kullanımı ve FPS artıyor ancak çoğu zaman resimlerde olduğu gibi. Apex Legends oynadığım zaman GPU kullanımı sürekli değişiyor kimi zaman %95 kimi zaman %58 olabiliyor ama FPS'im sabit 120 çok nadir bir kaç puan düşüyor. Youtube'da benim kartımla yapılan Anthem testlerinde çok daha yüksek FPS'ler alındığını gördüm sorunu nasıl çözebilirim? GPU kullanımı neden düşük?

Sistemim şu şekilde:
  • Ryzen 5 2600X
  • Asus TUF x470 Gaming Plus
  • RTX 2080 Duke OC
  • ADATA XPG SPECTIRIX D41 16GB ( 2x8 )
  • Thermaltake v200 ( 600W 80+ PSU)
372588 372589 372590 372591 372592

Başlığı okur okumaz işlemci Ryzen'dir demiştim. AMD fanı arkadaşlar buyurun saldırabilirsiniz.
Ağır saçmalamışsın dostum 2700x ile ben 1920x1080 2080 Tİ besliyorum fps problemi yaşıyordum bende senin gibi düşünüyordum ancak işlemcide değilmiş sorun anakarttan çıktı değiştirdim gayet stabil besleyebiliyor 2700x 2080 ti olsa bile.

Anthem sorunlu bir oyun eğer sadece bu oyunda bu sorunu yaşıyorsanız kafanıza takmayın derim bende Battlefront 2 gibi güncel bir oyunda ultra ayarlarda 150 FPS civarı alırken AC Syndicate da 40 FPS yi zor geçiyorum optimizasyondan kaynaklanan bir durum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anthem'de bende sorun yaşıyorum. Amd işlemci kullanan çoğu insan yaşıyor sanırım. Oyunun grafik optimizasyonu çok kötü özellikle amd işlemciler için. İnternette araştırırsan yabancı forumlarda da bizim yaşadığımız sorunları görürsün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı