150$ fark a değer mi peki?
Kesinlikle değmez. Eğer bütçe çok rahat değilse, değmez.
150$ fark a değer mi peki?
Kesinlikle değmez. Eğer bütçe çok rahat değilse, değmez.
.RTX 2080 en iyi oyun performanslı model tavsiyesi - Technopat Sosyal
Evet, attığınız özellikler ROG Strix 2080S OC Edition kartına ait.www.technopat.net
Merhabalar.
Yukarı belirtmiş konu doğrultusunda ASUS RTX 2080 OC ekran kartını satın aldım. Anakart ve işlemciyi bugun satın alacagım.
İşlemci: 3.148 TL.
Anakart: 3.690 TL.
Fiyat performs konusunda en iyisi bunlar mı? En pahalı olmasını istemiyorum. Performans konusunda en iyisi hangisi ise onu satın alacağım.
Eki Görüntüle 633127
Eki Görüntüle 633124
Eki Görüntüle 633125
Ekran kartı. Eki Görüntüle 633145
Konu başlığında da belirttiğim gibi bütçe derdim en pahalı değil ama en performanslı olanı bulmakta. Bu yüzden 2080 Ti almak yerine 2080 aldım. 2080 Ti performans ı daha iyi ama 2080 ile arasında 700 750$ fark var.
Eğer 1080P oyunculuk deneyimini hedefliyorsan en fazla RTX2070 Super öneririm. İşlemcinin tek çekirdek performansı mükemmel düzeyde değilse ekran kartından tam performans alamazsın. Ancak 1080P çözünürlüğün üstüne çıkacaksan sorun yok. Bu yüzden ilk başta Intel önerdim.
Hangi konuda seçmedim. Ekran kartı için mi diyorsunuz.Neden ryzen seçmediğinizi sorabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.