RTX 2080 için işlemci kasa soğutma ve anakart önerisi

Bütçe
8500

adsads

Hectopat
Daha fazla  
Şu an EVGA Black Gaming RTX 2080 Super işlemci olarak Ryzen 5 2600X ve Thermaltake Level 10 kasam var. Mevcut anakartım ASUS Prime 320M-K. Fanları oyun oynarken 100'de 100 çalıştırmama rağmen sistem epey ısınıyor ve oyun performansı bir miktar düşüyor.
Mevcut ekran kartı çevresinde sistemi güncelleyeceğim amacım sadece oyun ve günlük kullanım. Oyunların hepsini 2K'da oynuyorum 165 Hz monitörüm var. İşlemci olarak oyun performansını daha çok beğendiğimden Intel istiyorum bir de Ryzen 3000 serisinde ısınma problemi var deniyor ve benim evim hem sıcak hem havasız bir ev.
Sistemin tamamını Vatan Computer'dan alacağım. İnternet alışverişi yapamıyorum. Fiziksel mağazaya ihtiyacım var.
Bütçem 8500 TL. Beklentim kasa, anakart ve işlemci almak. Güç kaynağım Corsair builder vs serisi 650W. RAM'lerim 32 GB 3000 MHz. Samsung 860 Evo SSD, 1 TB Seagate Barracuda ve 240 GB Kingston SSD var. Beklentim özellikle serin ve stabil çalacak bir sistem kurmak.

Ah şu Vatan 😒
Veya WiFi isterseniz:

Ah şu Vatan 😒

Hocam kesin olarak bu üçünü alacağım ama kasa olarak.
.
Bunu düşünmüştüm sizce hangisinin havalandırması ve serinliği daha iyi olur. Hangisini alırsam alayım ekstra fan almayı da düşünüyorum.

2X200 MM fan ve ön tarafının mesh olması ile Thermaltake hava akışı olarak daha iyi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif olarak Cooler Master H500P Mesh modeline bakmanızı öneririm o model daha mantıklı olur gibi duruyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı