RTX 2080 Isınma Sorunu

murobaskan

Decapat
Arkadaşlar selamlar geçen bu ayın başlarında Toplama PC aldım.

Özellikleri:

i9-9900K (Cooler Master 240L sıvı soğutma)
RTX 2080 8GB (Ekran Boyutu 32 İnç)
16 Corsair 3200Mhz

Özellikleri bu şekilde, Yaşadığım sorun ise NFS: Payback oyunu oynadığım sırada 45 dakikalık bir oyun oynamada 84 dereceyi görüyor gördüğüm kadarı ile sabit bir şekilde ilerliyor. MSI Afterburner'dan inceledim. Grafik tasarım, video edit ve benzeri işler için aldım fakat bu PC'nin her segmentte oyunu açabildiğini düşünüyorum yanlış mıyım? Sizce bu değerler normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-OMEGA Siyah MidT ATX Temperli Cam Gaming Kasa

Dosya Ekleri

• corsair-carbide-serisi-spec-omega-siyah-midt-atx-temperli-cam-gaming-kasa.jpg
    corsair-carbide-serisi-spec-omega-siyah-midt-atx-temperli-cam-gaming-kasa.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar selamlar geçen bu ayın başlarında Toplama PC aldım.

Özellikleri:

i9-9900K (Cooler Master 240L sıvı soğutma)
RTX 2080 8GB (Ekran Boyutu 32 İnç)
16 Corsair 3200Mhz

Özellikleri bu şekilde, Yaşadığım sorun ise NFS: Payback oyunu oynadığım sırada 45 dakikalık bir oyun oynamada 84 dereceyi görüyor gördüğüm kadarı ile sabit bir şekilde ilerliyor. MSI Afterburner'dan inceledim. Grafik tasarım, video edit ve benzeri işler için aldım fakat bu PC'nin her segmentte oyunu açabildiğini düşünüyorum yanlış mıyım? Sizce bu değerler normal mi?
Merhaba Sorunu Çözdünüz mü ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı