Herkese selamlar. Bende RTX 3060 var, arkadaşımda RTX 2080 Super var. Kafa kafaya takas yapalım diyor. Sizce mantıklı mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. Bende RTX 3060 var, arkadaşımda RTX 2080 Super var. Kafa kafaya takas yapalım diyor. Sizce mantıklı mı?
Neden mantikli degil?Mantıklı değil böyle iyi.
Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey.Neden mantikli degil?
Neden mantikli degil?
Yok hayir mantikli degil dediniz ya sebebini merak ettim. Attan inip esege binmek diyorsaniz buyuk bi sebebi olmali.Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey.
Sizin kartınız ham %5-15 arası daha güçlü. 3060 ise +4GB VRAM ve Işın teknolojisi ile öne çıkıyor. Kafa kafayalar diyebiliriz. Seçim sizlerin.Neden mantikli degil?
Kral ne yapıyorsan yap beni bağlamaz. İyi günler.Yok hayir mantikli degil dediniz ya sebebini merak ettim. Attan inip esege binmek diyorsaniz buyuk bi sebebi olmali.
Benim kartim 3060 zaten.Sizin kartınız ham %5-15 arası daha güçlü. 3060 ise +4GB VRAM ve Işın teknolojisi ile öne çıkıyor. Kafa kafayalar diyebiliriz. Seçim sizlerin.
Bi cevap yaziyorsan duzgun yaz neden gecilir neden gecilmez. Dersin ki cok guc tuketiyor gecilmez veya dusuk fps alir gecilmez. Az su platformu kullanmayi ogrenin.Kral ne yapıyorsan yap beni bağlamaz. İyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.