RTX 2080 Super'i Zorlayacak Oyunlar

Fakat dikkatli olmanı öneririm modu kurmak istiyorsan güzel detaylı bir video bul çünkü istemeden oyunun dosyalarına zarar verirsin baştan yüklemek zorunda falan kalırsın boşuna uğraşmış olursun veya başlamadan önce dosyaları yedekleyebilirsin genelde videolarda bunlardan bahsederler zaten. Bu arada önemli değil 😀

Yaa aslında ben ''başlarken bütün riskleri göze al,cihazı çabuk öğren ve olabildiğince hızlıca makinenin tam tadını çıkar.'' kafasındayım, dolayısıyla o araştırmayı geniş geniş yapıp riski de rahat rahat göze alacağım muhtemelen :)

Anlamsız bir deli cesaretiyle saldırıyorum makineye. 😂
O zaman bir tane daha önereyim, Kona 🙃

Kona'nın Steam'deki tanıtım videosu ve videodaki müzik cidden harika, The long Dark tadında diye tahmin etmiştim zaten, hala oğlu çıktı oyun. Süper oldu :)

Yaa aslında ben ''başlarken bütün riskleri göze al,cihazı çabuk öğren ve olabildiğince hızlıca makinenin tam tadını çıkar.'' kafasındayım, dolayısıyla o araştırmayı geniş geniş yapıp riski de rahat rahat göze alacağım muhtemelen :)

Anlamsız bir deli cesaretiyle saldırıyorum makineye. 😂
Sıkıntı olmaz ya hata olursa en fazla oyunu açamazsın 😁, o kadar zor bir şey değil zaten dikkatli olursan olay sende. Ne de olsa kalite farkına kesinlikle değiyor sonuç.

Sıkıntı olmaz ya hata olursa en fazla oyunu açamazsın 😁, o kadar zor bir şey değil zaten dikkatli olursan olay sende. Ne de olsa kalite farkına kesinlikle değiyor sonuç.

Kesinlikle, benim gördüğüm fark yakalanıyorsa eğer, yani videoda herhangi bir sinema hilesi yok ise şayet, o farka değer.

Kesinlikle, benim gördüğüm fark yakalanıyorsa eğer, yani videoda herhangi bir sinema hilesi yok ise şayet, o farka değer.
Moddan moda kalite farkı da değişiyor bazıları daha yapay durabiliyor diğerlerine göre. Bu arada oyun olarak bir de Cyberpunk 2077 var henüz çıkmadı fakat onu da öneririm çıktığı zaman oynarsan bilgisayarı en iyi zorlayabileceğin oyun olur sanırım.

Minecraft oynayın. Bir sürü dinamit dizin ve patlatın. Şaka bir yana isteğiniz garip geldi. Ne istediğinizi anlayamadım ama VR oyunları oynayabilirsiniz.

Bu mesajımda kalınlaştırdığım kısım tamda istediğim şey. The Long Dark için yazmıştım.

Ben işte aslında o tarz oyunlar istiyorum o yüzden açtım bu konuyu birazda, yoksa bende biliyorum arama motoruna popüler oyunlar yazıp Metro Exodus'u, RDR 2 yi, COD MW yi bulmayı, bana böyle hiç hak etmese de diğerlerinin gölgesinde kalmış, ismi baskılanmış oyunlar lazım.

Oyunun bildiğim kadarıyla 3. episode kısmı yayınlandı, geçenlerde birkaç Youtube kanalında oynanışını gördüm. Ben 2. episode kısmını oynamıştım.

Moddan moda kalite farkı da değişiyor bazıları daha yapay durabiliyor diğerlerine göre. Bu arada oyun olarak bir de Cyberpunk 2077 var henüz çıkmadı fakat onu da öneririm çıktığı zaman oynarsan bilgisayarı en iyi zorlayabileceğin oyun olur sanırım.

Ya tabi hepsi aynı olmaz, şimdi videoyu bitirdim videoda da tüm kareler birbirinin aynı kalite de değildi mesela. Bu arada Cyberpunk bana robotları uzay oyunlarını falan anımsattı isim olarak ama yanılıyor olabilirim, ismini ilk kez duydum bu oyunun da, en azından önceki serisi falan varsa bakıp fikir edineceğim mutlaka.

Bu mesajımda kalınlaştırdığım kısım tamda istediğim şey. The Long Dark için yazmıştım.

Ya tabi hepsi aynı olmaz, şimdi videoyu bitirdim videoda da tüm kareler birbirinin aynı kalite de değildi mesela. Bu arada Cyberpunk bana robotları uzay oyunlarını falan anımsattı isim olarak ama yanılıyor olabilirim, ismini ilk kez duydum bu oyunun da, en azından önceki serisi falan varsa bakıp fikir edineceğim mutlaka.
Cyberpunk Witcher oyununu yapan şirketin (CD Projekt Red) şu an geliştirmekte olduğu bir oyun ilk kez böyle bir oyuna adım attılar ve evet gelecekte geçiyor oyun. Daha çıkmadığı için tam olarak belirli değil tabii her şey ama çok gelişmiş bir teknolojiye ev sahipliği yapan bir konusu var tahmin ettiğin gibi. Oyun normalde bu ay çıkacaktı fakat Eylülün 17'sine ertelendi.

Cyberpunk Witcher oyununu yapan şirketin (CD Projekt Red) şu an geliştirmekte olduğu bir oyun ilk kez böyle bir oyuna adım attılar ve evet gelecekte geçiyor oyun. Daha çıkmadığı için tam olarak belirli değil tabii her şey ama çok gelişmiş bir teknolojiye ev sahipliği yapan bir konusu var tahmin ettiğin gibi.

Bak nasıl bildim gelecekte geçtiğini :) İsim çağrıştırıyor çünkü, ama takip edeceğim. En azından şu an için Kona'nın videosuna bittim ben ve indirmeye başladım akabinde Witcher 3 ve RDR 2 gelecek, elde çeşit bulunsun biraz ;)

Yalnız bunları indirmesi sıkıntı hocam ya, bir oyun en az 15 GB, birde indirirken bütün download kapasitesini hortumla çeker gibi emcüklüyor. Başka hiç bir şey yapılmıyor oyun indirirken neredeyse. 8 GB sınırsız kullanıyorum - ki galiba bu paketi kullanan bir tek ben kaldım, adamlar paketi satmaktan vazgeçti ben kullanmaktan vazgeçmedim. - ama değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı