RTX 2080 Super'i Zorlayacak Oyunlar

Taksit taksit yazarmış gibi oldum ama Dying Light'ı oynamanı da öneririm gerek grafikleri olsun gerek oynanışı olsun gerek ise sana verdiği o hava olsun her şeyiyle mükemmel geliyor bana. Hikaye anlatımı biraz kötü olsa bile oldukça güzel bir hikayeye sahip ben oynadığımda çok beğenmiştim şahsen bakmanı öneririm. Oyun açık dünya ve zombi salgını ile ilgili şeyleri konu alıyor bana sorarsan zombilerle ilgili yapılabilecek ve yapılmış en güzel oyun. Zamanında arkadaşımla 2 kez bitirdik ve ekstra hikayesi olan DLC paketi var böylece oyun bitse bile kaldığın yerden diğer hikayesine devam edebilirsin. Baktığında beğenirsen diye söyleyeyim bu sene oyunun 2.si çıkıyor.

Taksit taksit yazarmış gibi oldum ama Dying Light'ı oynamanı da öneririm gerek grafikleri olsun gerek oynanışı olsun gerek ise sana verdiği o hava olsun her şeyiyle mükemmel geliyor bana. Hikaye anlatımı biraz kötü olsa bile oldukça güzel bir hikayeye sahip ben oynadığımda çok beğenmiştim şahsen bakmanı öneririm. Oyun açık dünya ve zombi salgını ile ilgili şeyleri konu alıyor bana sorarsan zombilerle ilgili yapılabilecek ve yapılmış en güzel oyun. Zamanında arkadaşımla 2 kez bitirdik ve ekstra hikayesi olan DLC paketi var böylece oyun bitse bile kaldığın yerden diğer hikayesine devam edebilirsin. Baktığında beğenirsen diye söyleyeyim bu sene oyunun 2.si çıkıyor.

Zombi oyunları tarz olarak ilgimi çekmese de grafik kalitesi için bakarım, o tarz oyunlarda grafikler genelde zorlayıcı oluyor çünkü.

Sen onu bırakta, hikaye tabanlı oyna keyfin yerine gelsin. The Long Dark oyunun ismi, beğeneceğini düşünüyorum.
Ya şimdi başladım The Long Dark'a, bütün ayarları da fulledim, FPS 80-100 arasında ama ekran kartı kullanımı çok düşük. Ekran kartı kullanımı %95-97 arasında olması ve bu kullanım seviyesisi ile daha yüksek FPS vermesi gerekmiyor mu? Neyi yanlış yapıyorum?
TheLongDark 31.03.2020 03_53_48.png

Dosya Ekleri

• TheLongDark 31.03.2020 03_59_48.png
    TheLongDark 31.03.2020 03_59_48.png
    459,4 KB · Görüntüleme: 58
  • TheLongDark 31.03.2020 04_00_06.png
    TheLongDark 31.03.2020 04_00_06.png
    427,6 KB · Görüntüleme: 81
Zombi oyunları tarz olarak ilgimi çekmese de grafik kalitesi için bakarım, o tarz oyunlarda grafikler genelde zorlayıcı oluyor çünkü.

Ya şimdi başladım The Long Dark'a, bütün ayarları da fulledim, FPS 80-100 arasında ama ekran kartı kullanımı çok düşük. Ekran kartı kullanımı %95-97 arasında olması ve bu kullanım seviyesisi ile daha yüksek FPS vermesi gerekmiyor mu? Neyi yanlış yapıyorum?Eki Görüntüle 524519
Muhtemelen ekran kartın o oyun için fazla güçlü geldiği için o kadarını kullanması yeterlidir bilgisayarın.

Muhtemelen ekran kartın o oyun için fazla güçlü geldiği için o kadarını kullanması yeterlidir bilgisayarın.
Bak mesela şimdi Kona'yı indirdim. Onda normal görünüyor, ekran görüntüsü almadım ama yine tüm ayarlar ultrada ve detay seviyesi en sonda. Bu arada bahsettiğimiz oyunlar eski sayılabilecek oyunlar ve daha düşük boyutta yer kaplayan oyunlar ama ben bunların gözünü seveyim şimdiki oyunlara göre yahu.

Kona 31.03.2020 04_11_59.png

Selamlar herkese,

1080P 144 Hz monitör ile i9-9900 KF işlemci ve RTX 2080 Super ekran kartı kullanıyorum, donanımı zorlayabilecek ve mümkünse uygun maliyetlerle kolay ulaşılabilecek oyunlar hangileridir?

Online oynanan FPS oyunları sevmiyorum, daha ziyade Single Player oyunlar rica ediyorum.

(Star Citizen) oyna tek gecerim. Sitem zorlamaya bire bir değerler düşük cıkabilir. Sen ona takılma, oyunun grafikleri cok yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar Herkese,

1080p 144 Hz Monitör ile İ9-9900 KF işlemci ve RTX 2080 Super ekran kartı kullanıyorum, donanımı zorlayabilecek ve mümkünse uygun maliyetlerle kolay ulaşılabilecek oyunlar hangileridir?

Online oynanan FPS oyunları sevmiyorum, daha ziyade single player oyunlar rica ediyorum.
Selamlar Herkese,

1080p 144 Hz Monitör ile İ9-9900 KF işlemci ve RTX 2080 Super ekran kartı kullanıyorum, donanımı zorlayabilecek ve mümkünse uygun maliyetlerle kolay ulaşılabilecek oyunlar hangileridir?

Online oynanan FPS oyunları sevmiyorum, daha ziyade single player oyunlar rica ediyorum.
Cyberpunk 2077 i rtx modunu açıp gereksiz optimizasyon özelliklerini açıp 1080 p de oynarsan belki biraz zorlanır ama belki

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı