RTX 2080 Ti Founders Edition vs MSI Gaming X Trio

dogukndogan

Kilopat
Bu FE ve Asus Msi gibi markaların farkları nelerdir ? Hangi ürün daha iyidir ?
Amerikada Best Buy tarzı sitelerde iki ürününde hemen hemen hatta bazı yerlerde MSI 50 dolar falan daha pahalı oldugunu gördüm. Sizce hangisi daha iyidir ve alınmalıdır? Benim bildiğim Founders edt. frekansı daha yüksek yanlışım varsa düzeltin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla galiba incelemeleri bekleyemeden kartı alıcam gibi gozukuyor ama kararsız kaldım hangisini alıcağımdan.

Normalde özel tasarımların FE'ye göre frekansları daha yüksek olur. Ben bu mimarinin tasarımına kadar FE önermezdim ama bu çift fanlı modeller de fena değilmiş. Bütçeye bakar.

Valla galiba incelemeleri bekleyemeden kartı alıcam gibi gozukuyor ama kararsız kaldım hangisini alıcağımdan.
Bence yapmayın. Şimdi alsanız bile elinize en erken 23-24 Eylül gibi gelir. 14 Eylül'den itibaren kartların performansları az çok belli olur, incelemeler gelmeye başlar ondan sonra alsanız da aynı zamanda elinizde olur. Ekran kartı önsipariş vermenin hiçbir mantığı yok.

Her şeyden size şunu sormak istiyorum. Günümüz koşullarında 2080 Ti gibi bir karta hangimizin ihtiyacı var? Hadi profesyonel kullanıcılar desek onlar için üretilmiş tonla ekran kartı mevcut piyasa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…