MSI RTX 2080 TI GAMING X TRIO Coil Whine

Anormal bir ses rastlanılmamıştır. FPS değerlerinde bir anormallik yoktur. Tüm portlardan görüntü sağlanıyor.

Ben kesinlikle bu ekran kartını iade etmek istiyorum.
Artık öyle bir seçeneğiniz yok maalesef. Ben bugün direk ekran kartıma bakan teknisyene ulaştım servicepointi arayıp. Abi diyor istediği kadar ses gelsin ekran kartından bu normal kabul ediliyor performansı etkilemediği için kozmetik kusur oluyor ve garanti kapsamına girmiyor diyor..

MSI'DAN BIKTIM! gerçekten bu kadar söyleyebilirim bi markaya karşı daha ne kadar nefret edebilir mi ki? Ekran kartı alıyoruz Coil whine, Ana-kart alıyoruz Bios Pili. Yeter ya. Gidip şansımı deneyeceğim

Konuyla alakası yok ama bios pilinde ne gibi bir sorunla karşılaşdınız merak ettim.

Konuyla alakası yok ama bios pilinde ne gibi bir sorunla karşılaşdınız merak ettim.
Bilgisayar power tuşuna bastığım halde açılmıyordu daha sonra donanımları inceledim ve sıkıntının anakarttaki bios pilinden kaynaklandığını fark ettim daha sonra ServisPoint'e gittim ve anakart'ın para iadesini aldım.

Anormal bir ses rastlanılmamıştır. FPS değerlerinde bir anormallik yoktur. Tüm portlardan görüntü sağlanıyor.

Ben kesinlikle bu ekran kartını iade etmek istiyorum.
A
Bilgisayar power tuşuna bastığım halde açılmıyordu daha sonra donanımları inceledim ve sıkıntının anakarttaki bios pilinden kaynaklandığını fark ettim daha sonra ServisPoint'e gittim ve anakart'ın para iadesini aldım.
Bios pili ile videodaki sesin alakasını anlamadım? Siz konuda sesten bahsettiniz, daha sonra bilgisayarın açılmamasından ve bios pili kaynaklı olduğunu söylediniz, anakatı iade edip, para iadesi aldınız. Ben videodaki sesle bios pili yada anakart ilişkisini çömzemedim. Ses yok mu şimdi? Eğer yoksa enteresan.

Son düzenleme:
A

Bios pili ile videodaki sesin alakasını anlamadım? Siz konuda sesten bahsettiniz, daha sonra bilgisayarın açılmamasından ve bios pili kaynaklı olduğunu söylediniz, anakatı iade edip, para iadesi aldınız. Ben videodaki sesle bios pili yada anakart ilişkisini çömzemedim. Ses yok mu şimdi? Eğer yoksa enteresan.
Farklı bir konu o arkadaş sadece sormuş öyle bir sıkıntım yok. Oyun durduk yere crash veriyor ancak ServisPoint bana hiçbir şey yok diyip anakartı iade ediyor??

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı