denizsevim
Kilopat
Sizin ekran kartı neydi?Aga bide ben sıkıntılı bir tipim. Arabamdan tık ses gelse sanayide soluğu alan biriyim. Yanımda yemek yerse biri sesine tahammül edemem. Başıma gelene bak kasa resmen bağırıyor elim ayağım titriyor..
Sizin ekran kartı neydi?Aga bide ben sıkıntılı bir tipim. Arabamdan tık ses gelse sanayide soluğu alan biriyim. Yanımda yemek yerse biri sesine tahammül edemem. Başıma gelene bak kasa resmen bağırıyor elim ayağım titriyor..
Amd Radeon RX590 . Henüz 2 aylık ekran kartı.Sizin ekran kartı neydi?
Benimki de aynı şekilde 2 aylık. Servise gitmeden önce oyun crash vermiyordu servise bi gitti şimdi crash vermeye de başladı.Amd Radeon RX590 . Henüz 2 aylık ekran kartı.
Servisin cevabı ne oldu hocam?Benimki de aynı şekilde 2 aylık. Servise gitmeden önce oyun crash vermiyordu servise bi gitti şimdi crash vermeye de başladı.
Anormal bir ses rastlanılmamıştır. FPS değerlerinde bir anormallik yoktur. Tüm portlardan görüntü sağlanıyor.Servisin cevabı ne oldu hocam?
Artık öyle bir seçeneğiniz yok maalesef. Ben bugün direk ekran kartıma bakan teknisyene ulaştım servicepointi arayıp. Abi diyor istediği kadar ses gelsin ekran kartından bu normal kabul ediliyor performansı etkilemediği için kozmetik kusur oluyor ve garanti kapsamına girmiyor diyor..Anormal bir ses rastlanılmamıştır. FPS değerlerinde bir anormallik yoktur. Tüm portlardan görüntü sağlanıyor.
Ben kesinlikle bu ekran kartını iade etmek istiyorum.
MSI'DAN BIKTIM! gerçekten bu kadar söyleyebilirim bi markaya karşı daha ne kadar nefret edebilir mi ki? Ekran kartı alıyoruz Coil whine, Ana-kart alıyoruz Bios Pili. Yeter ya. Gidip şansımı deneyeceğim
Bilgisayar power tuşuna bastığım halde açılmıyordu daha sonra donanımları inceledim ve sıkıntının anakarttaki bios pilinden kaynaklandığını fark ettim daha sonra ServisPoint'e gittim ve anakart'ın para iadesini aldım.Konuyla alakası yok ama bios pilinde ne gibi bir sorunla karşılaşdınız merak ettim.
AAnormal bir ses rastlanılmamıştır. FPS değerlerinde bir anormallik yoktur. Tüm portlardan görüntü sağlanıyor.
Ben kesinlikle bu ekran kartını iade etmek istiyorum.
Bios pili ile videodaki sesin alakasını anlamadım? Siz konuda sesten bahsettiniz, daha sonra bilgisayarın açılmamasından ve bios pili kaynaklı olduğunu söylediniz, anakatı iade edip, para iadesi aldınız. Ben videodaki sesle bios pili yada anakart ilişkisini çömzemedim. Ses yok mu şimdi? Eğer yoksa enteresan.Bilgisayar power tuşuna bastığım halde açılmıyordu daha sonra donanımları inceledim ve sıkıntının anakarttaki bios pilinden kaynaklandığını fark ettim daha sonra ServisPoint'e gittim ve anakart'ın para iadesini aldım.
Farklı bir konu o arkadaş sadece sormuş öyle bir sıkıntım yok. Oyun durduk yere crash veriyor ancak ServisPoint bana hiçbir şey yok diyip anakartı iade ediyor??A
Bios pili ile videodaki sesin alakasını anlamadım? Siz konuda sesten bahsettiniz, daha sonra bilgisayarın açılmamasından ve bios pili kaynaklı olduğunu söylediniz, anakatı iade edip, para iadesi aldınız. Ben videodaki sesle bios pili yada anakart ilişkisini çömzemedim. Ses yok mu şimdi? Eğer yoksa enteresan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.