RTX 2080 Ti İkinci Monitörü Anakarta Bağlama

182290

Kilopat
Başlıkta yazdığı gibi birinci monitör ekran kartıma bağlı, ikinci monitörün ekran kartımdan yememesi için HDMI'ı anakarta takarak yükü CPU'ya vermemin yolu var mı?

MSI 2080 TI Gaming X Trio / Intel i9 9900k / TridentZ RGB 3200Mhz cl14 / MSI Z390 Gaming Pro Carbon / NZXT Kraken X72 / Samsung 970 EVO Plus / Corsair HX 850 Platinium+ / Cooler Master H500P / MSI Optix MAG271CQR

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarında Multi Monitor seçeneğini arayın. Anakartınız destekliyorsa kullanabilirsiniz. Ama işlemciniz dahili GPU'ya sahip mi bilmiyorum. Ekran kartına taksanız daha iyi aslında öyle aşırı bir yük yapmaz. RTX 2080 gayet güçlü bir kart.

BIOS ayarlarında Multi Monitor seçeneğini arayın. Anakartınız destekliyorsa kullanabilirsiniz. Ama işlemciniz dahili GPU'ya sahip mi bilmiyorum. Ekran kartına taksanız daha iyi aslında öyle aşırı bir yük yapmaz. RTX 2080 gayet güçlü bir kart.
İşlemcide UHD 630 var.
Ekran kartınız iki ekranla başa çıkabilecek güçte. İki ekranda da farklı oyun oynamayı düşünmüyorsanız sıkıntı yaşamazsınız.
Gücü yeter biliyorum ama az da olsa oyunlarda performans düşüşü yapıyor ve gereksiz yere boşta yüksek frekansta çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı