RTX 2080 Ti Oyun Oynarken Ekran Donuyor

Merhaba arkadaşlar, sorun kartımdaymış. vatan bilgisayar iade aldı ve paramı ödedi. internetten araştırdığım kadarıyla 2080 Tİ neredeyse hepsinde aynı sorun mevcutmuş. kartımın markası
MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11GB GDDR6 352bit. markasının ne olduğu pek önemli değilmiş 2080 ti'den uzak durun

Merhaba arkadaşlar, sorun kartımdaymış. vatan bilgisayar iade aldı ve paramı ödedi. internetten araştırdığım kadarıyla 2080 Tİ neredeyse hepsinde aynı sorun mevcutmuş. kartımın markası
MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11GB GDDR6 352bit. markasının ne olduğu pek önemli değilmiş 2080 ti'den uzak durun

Vallahi bende duymuştum bu sorunu hatta bir kaç yayıncıda da oyun oynarken sorun olduğunu gördüm. o kadar para verip bunu yaşamakta ciddi sıkıcı inşallah kısa zamanda sorun çözülür :(

Konu eski fakat aynı dert bendede var MSI RTX 2080 TI GAMING X TRIO kartımda önceden donmalar oluyordi şimdi ekran kararmaları görüntü gidip gelmesi yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı