RTX 2080 ve R5 3600 CoD Warzone düşük FPS sorunu

Oblomov

Hectopat
Merhabalar,

Normal şartlarda Ultra ayarlarda sadece Ray Tracing kapalıyken Warzone oynarken 135-160 FPS arası alıyordum. Grafik ayarlarında bir değişiklik yapmadım, donanımda bir değişiklik yok ama son 3-4 gündür FPS 100-135 arası çoğunlukla 115 civarlarında 20-30 FPS nasıl düşebilir? Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? İşlemciye OC yapıp denedim sonuç aynı. Sıcaklıklar çok iyi, sıvı soğutma işini yapıyor. RAM kullanımı her zamanki gibi. GPU zaten RTX 2080 duke OC'li versiyonu. Fikir verebilecek veya son günlerde aynı sorunu yaşayan kimse var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Afterburner tarzı bir programla oyun içi değerleri atar mısınız?

Hocam devamlı update geliyor oyuna stabil olmayabilir çünkü beta aşamasında. Bende Asus 2080 super advanced + 3700x var. 150 civarı alıyorum warzone da ama attığın resimde Cpu frekansın 3600 de sabit sanırım. Bu yüzden olabilir.

Normal şartlarda 4200'de oynuyorum. Bu aralar bir tık daha iyi ama yine sorunlar devam ediyor.

Diğer oyunlarda fps sıkıntısı var mı yoksa sadece warzone için mi böyle?

Başka oyun oynamıyorum bu aralar sadece dün AC Odyssey başladım sorun yok istediğim gibi oynuyorum ultra’da. Sanırım sorunun Warzone’dan kaynaklandığına ikna oldum. Oyun içi gpu kullanımı sürekli dalgalanıyor. 1 ay kadar stabil tertemiz oynamıştım sonradan sorun çıkarınca kafama takıldı.

Gpu kullanımı için furmarkı indirip test edebilirsin. GPU Ussage testere gibi değilse sıkıntı yok demektir. Yapmana gerek yok ama genede kafana takılırsa test edersin. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…