Typhon
Hectopat
Daha fazla
Intel olmasaydı EAC ve BattlEye ile çalışan hile sayısı %25'e düşerdi.
EAC ve BattlEye x64 yani kernel mode çalışıyor. Bypasslanmasının tek yöntemi ise driver kodlamak. Driver'ı kodlamak ve imzalatmak çok zor olduğu için hileciler var olan driverların exploitlerinden yararlanıyor. Şuan bilindik 10-15 tane driver var, 8-9 tanesi Intel'in driverları. Razer'ın klavye ve mouse driver'ı var, Realtek'in driver'ı var. Diğerlerini hatırlamıyorum.
Ama dediğim gibi AMD'nin vulnerable driver'ı yok.
AMD'yi küçümsemek oldukça saçma. Duyduğum kadarıyla Nvidia şuan Super RTX isimli bir seri çıkartıyor, 20x0 serisinden daha performanslı, hem de daha ucuz. AMD atılım yapmasaydı şuan Nvidia böyle bir ucuzluğa gitmezdi.
EAC ve BattlEye x64 yani kernel mode çalışıyor. Bypasslanmasının tek yöntemi ise driver kodlamak. Driver'ı kodlamak ve imzalatmak çok zor olduğu için hileciler var olan driverların exploitlerinden yararlanıyor. Şuan bilindik 10-15 tane driver var, 8-9 tanesi Intel'in driverları. Razer'ın klavye ve mouse driver'ı var, Realtek'in driver'ı var. Diğerlerini hatırlamıyorum.
Ama dediğim gibi AMD'nin vulnerable driver'ı yok.
Ryzen çıkmadan önce Intel rakipsiz olduğu için piyasayı domine etmişti. Şimdi Intel de mutlaka güzel işlemcilerle cevap verir diye düşünüyorum. Ama AMD fiyat konusunda hep daha avantajlı olacaktır. Intel daha köklü bir firma olduğu için adı da fiyatlarını etkiliyor.
Bakalım, umalım ki AMD'nin 3000 serisi fos çıkmasın.
Hocam herkes aynı bütçeyle sistem toplamıyor. 2 işlemci üzerinden gitmek mantıklıysa R9 3900X ile i9 9920X'i de karşılaştırabiliriz o halde.
AMD'yi küçümsemek oldukça saçma. Duyduğum kadarıyla Nvidia şuan Super RTX isimli bir seri çıkartıyor, 20x0 serisinden daha performanslı, hem de daha ucuz. AMD atılım yapmasaydı şuan Nvidia böyle bir ucuzluğa gitmezdi.