Ryzen 7 2700X ve RTX 2080 sistem toplama

sallamadanchay

Hectopat
Daha fazla  
16800 TL'ye AMD işlemci, RTX ekran kartlı bir sistem topladım. Sistemin linkini aşağıya koyuyorum, bu sistem hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Sistemi oyun oynama ve render almada kullanacagım, şimdiden verdiginiz yanıtlar için teşekkür eder hepinize iyi günler dilerim
s1.gif

Sistem linki: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA

1231231.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 2700x ve RTX 2080 içeren bir sistemi daha ucuza toplayabilirsiniz. Sadece bu sizin listedeki bileşenleri farklı sitelerden toplasanız bile gene bir hayli ucuza toplamış olursunuz. Bu haliyle oldukça pahalı olmuş. Aşağıdaki sistem Intel 9700K içermesine rağmen 12.700 ₺ gibi bir fiyata sahip. Sizin bütçe yüksek ise işlemci soğutucuyu NH-D15 ile değiştirebilirsiniz veya sıvı soğutma istiyorsanız ekleyebilirsiniz. İşlemcide Ryzen 2700x tercih etmek isterseniz onunla da değiştirebilirsiniz, ben örnek bir liste olsun diye koyuyorum.

> Intel Core i7-9700K 3.6GHz Turbo 4.9Ghz 12MB Cache LGA 1151 Coffee Lake Refresh İşlemci - İşlemci - Bilgisayar Bileşenleri
> SilverStone Heligon HE01 14cm Fan, Intel LGA 775/115X/1366/2011/2066, AMD AM2/AM3/AM4/FM1/FM2 İşlemci Soğutucu (SST-HE01-V2) - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
> Msi Mag Z390 Tomahawk Soket 1151 DDR4 HDMI DP M.2 Usb3.1 RGB ATX Anakart - incehesap.com
> (8x2 kit, tek çubuk değil.) Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000MHz RAM CMK16GX4M2D3000C16 - Nanokatalog
> GALAXY GeForce RTX 2080 8GB Ekran Kartı 28NSL6UCT7OK - Nanokatalog
> Toshiba P300 1TB 7200Rpm SATA 3.5'' (Bulk) HardDisk HDWD110UZSVA - Nanokatalog
> Samsung 970 Evo 250GB 3400/1500 MB/s NVMe M.2 SSD - Nanokatalog
> Cooler Master MasterCase H500 Midi-Tower Grey computer case MCM-H500-IGNN-S00 - Nanokatalog
> Seasonic FOCUS PLUS 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-850FX) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri

Ekran kartının soğutma performansı açısından fikir oluşturması için aşağıdaki videoyu 12:10'dan itibaren izleyebilirsiniz (sol üstte küçük yazılarla yer alıyor, telefondan görünmeyebilir):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Parçaları ayrı ayrı alın. Çok rahat RTX 2080 Tİ sığar bu bütçeye. Tek bir siteye bağlı kalmayın. Madem karşınızda muhatap görmek istiyorsunuz, parçaları ayrı ayrı ve güvenilir yerlerden alın. Bir sorun olduğunda yine muhatap görürsünüz.

Düşündüğünüz PSU iyi ancak o sistemde bazı ayarlamalar yapılmalı. Tek bir yerden almayın dediğim gibi. Siz zararlı çıkarsınız.

Kesinlikle önermiyorum. Arkadaşın düşündüğü PSU bundan kat be kat daha kaliteli. Arkadaş öneri almaya geliyor, daha kalitesiz modeller öneriliyor.

Son düzenleme:
Açıkçası markasa güvenilirdeki fiyatlarda fiyatı farkettircek kadar ucuz bulamadım.

aslında psuya bu kadar fazla bütçe ayırmışın diyince kaliteyi biraz aşağıya cekecegini düsünmüştüm ne yazik ki cogu kisi ekran kartını işlemciyi en iyi ye al diğerlerini düşüğe çeksende olur mantığında ama psu cok tehlikeli bir etmen sonuçta tüm ekipmamız o psunun bir kez teklemesiyle patates olabilir o yüzden psuda ki kaliteyi düşürmeyi hiç düşünmüyüroum.ayrıca verilen kasa stokta yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı