RTX 2080 ve Ryzen 7 2700X sistem toplama

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-06-10-23-09-40-659_com.google.android.youtube.png
    Screenshot_2019-06-10-23-09-40-659_com.google.android.youtube.png
    813,3 KB · Görüntüleme: 45
1080P ekranda oynayacaksanız 9600K işlemci veya 8700 işlemci almalısınız.
3D render alıyorum, oyun derdinde değilim şuanlık ama. Zaten Ağustos'ta 2k monitöre geçeceğim.

Çalıştırır hocam.
2.ci sistem
  1. Intel i5-9600K 3.7 GHz 4.6 GHz 9MB 1151- Tray
  2. Asrock Z370 Pro4 Intel Z370 1151-V.2 Soket 4266MHz O.C. DDR4 USB 3.1 DVI&HDMI Anakart
  3. Patriot Viper Steel 8 GB 3000MHz DDR4 PVS48G300C6 Bellek Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe
  4. High Power 80Plus Bronze HPG-750BR-H12S 750W Power Supply Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe
  5. Dark N10 Advanced DKCHN10ADV Led Fanlý ATX Oyuncu Kasasý Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe
  6. Crucial Bx500 240gb 3dnand Ssd Disk 540 - 500 Mb/s, 2.5", Sata 3 - n11.com
İlk atdığım sistem de yanlışlık olmuş. RAM bir tane daha eklemek gerek ve PSU 2.ci atdığım sistemdeki gibi olmalı.
i5-9600K işlemcisi sizin için çok iyi olur. Overclock yaparak çok yüksek değerlere çıkabilirsiniz. Sadece iyi bir soğutma gerek. Bütçenizi biraz aşabilirseniz mantıklı bir seçim yapmış olursunuz. Şu an i5-9400F bile Ryzen 7 2700X ile aynı performansı vermekte. ( oyun konusunda )
i5-9600K hepsinden daha çok FPS verecektir.

Render alıyorum hocam :)

Herzamanki AMD işte :D
İşlemcilerinin OC versiyonlarını, stok halde olan Intel ile karşılaştırıyorlar. Sonrada google`da resimler çıkıyor : AMD, Intel`i geride bıraktı.
Ortada bu kadar fark varken OC'suz hallerinde de arada pek fark olacağını sanmıyorum. Fiyat farkı 2 katı ayrıca. 1 ay sonra bakarız, AMD bize vadettiği performansı veremezse şayet, almayız biz de.

Herzamanki AMD işte :D
İşlemcilerinin OC versiyonlarını, stok halde olan Intel ile karşılaştırıyorlar. Sonrada google`da resimler çıkıyor : AMD, Intel`i geride bıraktı.
AMD 3D işlerle uğraşan kişilerin ilk tercihi oluyor. Youtube'da 3D oyun içeriği üreten kanallara bakıcak olursanız (özellikle NikkyHD'nin ekibi) AMD işlemci + Quadro GPU kullanıyorlar.

AMD 3D işlerle uğraşan kişilerin ilk tercihi oluyor. Youtube'da 3D oyun içeriği üreten kanallara bakıcak olursanız (özellikle NikkyHD'nin ekibi) AMD işlemci + Quadro GPU kullanıyorlar.
Hocam ben zaten render yapan adama hiçbir zaman Intel işlemci önermedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
9900K kesinlikle 4000Tlyi hak etmiyor. AMD olmasa düzgün birşey alamayacağız.
Niye gidip Intel`in en üst düzey gaming işlemcisinden örnek verdiniz ki ? i5 9400F ve Ryzen 5 2600X karşılaştırmak yeterli. Lütfen AMD veya Intel daha iyidir muhabbetine girmeyelim. Bu konu üzerinde tartışmakdan bıkmış durumdayım.

9900K kesinlikle 4000Tlyi hak etmiyor. AMD olmasa düzgün birşey alamayacağız.
Ryzen çıkmadan önce Intel rakipsiz olduğu için piyasayı domine etmişti. Şimdi Intel de mutlaka güzel işlemcilerle cevap verir diye düşünüyorum. Ama AMD fiyat konusunda hep daha avantajlı olacaktır. Intel daha köklü bir firma olduğu için adı da fiyatlarını etkiliyor.

Bakalım, umalım ki AMD'nin 3000 serisi fos çıkmasın.
Niye gidip Intel`in en üst düzey gaming işlemcisinden örnek verdiniz ki ? i5 9400F ve Ryzen 5 2600X karşılaştırmak yeterli. Lütfen AMD veya Intel daha iyidir muhabbetine girmeyelim. Bu konu üzerinde tartışmakdan bıkmış durumdayım.
Hocam herkes aynı bütçeyle sistem toplamıyor. 2 işlemci üzerinden gitmek mantıklıysa R9 3900X ile i9 9920X'i de karşılaştırabiliriz o halde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı