RTX 2080'li sistem için Cyberpunk 2077 grafik ayarı önerisi

efe yazgı

Megapat
Daha fazla  
RTX 2080 ekran kartıyla 1080p çözünürlükte sizce Cyberpunk 2077'yi hangi ayarlarda oynamalıyım? Genel ayarlar ve RT ayarları. İşlemci ve RAM gayet yeterli. Sistemin en düşük bileşeni RTX 2080 gibi yorum yaparsanız sevinirim. Ek olarak 60FPS takıntım yok, 30FPS de benim için yeterli. FPS'den daha çok grafiklere önem veriyorum. 30'un aşağısına düşmesin yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra ayarlarda oynayın hocam, RT Açmayın 60FPS oynatır zaten.
2080 Düşük bir kart değil, hala çoğu oyun için yeterli.

Ultra ayarlarda oynayın hocam, RT Açmayın 60FPS oynatır zaten.
2080 Düşük bir kart değil, hala çoğu oyun için yeterli.
Hocam cyberpunk RT ile çok güzel görünen bir oyun ama. RT kapalı 60fps oynayacağıma RT'yi az da olsa açıp 35-40 fps'de oynamayı tercih ederim.

Rt ve pathtracing ile denedim, bana gereksiz geldi. Özellikle pathtracing açıkken daha kötü gözüküyor bence. Kıstığı performansa göre verdiği görüntü hiçbir şey değil. Ultrada oyna yeter.

Hocam Cyberpunk RT ile çok güzel görünen bir oyun ama. RT kapalı 60FPS oynayacağıma RT'yi az da olsa açıp 35-40 FPS'de oynamayı tercih ederim.

Oyundan zevk almazsınız, DLSS açın.
RT denedim ancak hayatımda gördüğüm en gereksiz teknoloji, 60FPS'ten 20FPS'e düşüyor, üstüne oyunda neredeyse hiç fark etmeyeceğin şekilde değiştiriyor. (odaklanıp bakmazsanız.)

Açmanızı önermem, FPS aşırı düşer, input lag girer, üstüne sadece camda gözüken bir yansıma için.

İlla ki RT açacaksanız DLSS de açıp kalite moduna alın. Bu oyunda harika görünüyor zaten. DLSS eskisi gibi sadece performans arttırmak için kullanılan bir teknoloji olmaktan çıktı sayılır. Artık görüntü anlamında da çok iyi. Daha yüksek çözünürlüklerde daha da iyi oluyor ancak 1080P'de de yeterli olmalı. DLSS istemem derseniz de RT Ultra yapıp spesifik yerler dışında 30+ bir şekilde tüm oyunu oynarsınız.

DLSS kalite ayarında, grafik hazır ayarlarını yüksek ayarlara çekip üstüne RT olarak ışıklandırma orta ve yansımaları açıp deneyebilirsiniz.

DLSS transformer modelini de deneyebilirsiniz FPS farkına bakıp yeni model ile dengeli ayarına kadar düşürülebilir fakat yeni model ile ray reconstruction açmayın 2000 ve 3000 kartlarında çok büyük performans kaybı oluşturuyor.

Oynanabilir seviyede, daha yüksek ray tracing veya path tracing için çok daha güçlü ekran kartı gerekiyor maalesef.

Ek, modlu olarak kendi görsellerim.

Dosya Ekleri

• photomode_12012025_214559.png
    3 MB · Görüntüleme: 23
  • photomode_23012025_221120_1.png
    3,1 MB · Görüntüleme: 26
  • photomode_23112024_131438.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…