RTX 2080s alınır mı?

Alperen_Kaya28

Picopat
Daha fazla  
Normalde ben AMD kullanmayı tercih eden birisiydim. Sonradan DLSS 3.5 çıkacağını öğrenince NVIDIA kartlara geçiş yapma kararı aldım. RTX 20 serisi kartlarda çalışacak diyorlar, ben de fazla param olmadığı içın ikinci el bir RTX 2080 Super almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? 3060TAN iyi falan diyorlar.

(8 GB yetmiyor falan diyecekseniz direkt konudan çıkabilirsiniz)

Normalde ben AMD kullanmayı tercih eden birisiydim. Sonradan DLSS 3.5 çıkacağını öğrenince NVIDIA kartlara geçiş yapma kararı aldım. RTX 20 serisi kartlarda çalışacak diyorlar, ben de fazla param olmadığı içın ikinci el bir RTX 2080 Super almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? 3060TAN iyi falan diyorlar.

Fiyat nedir?

3060'a performansı yakın olur da daha iyi olacağını sanmıyorum temiz miningsiz bulursan güzel olur aslında.

RTX 2060 Super 8gb kullanıyorum 1 ay oldu neredeyse alalı. Rtx 2060s ile rtx 3060 8gb arasında 3-5 fps fark var. Size 2080s'in yeteceğini düşünüyorum.

Hocam 3.5 çıkacağını hıç duymadım ama dlss 3.0 40 serisinde çalışıyor o zaman 20 serisinin dlss 3.5 olması saçma ve eğer çıkarsa yeni bir kart olarak çıkar
Not:benim hatam tüm kartlara çıkacakmış 3.5 DLSS

Son düzenleme:

İkinci el alma sakın.

RTX 2060 Super 8 GB kullanıyorum 1 ay oldu neredeyse alalı. RTX 2060S ile RTX 3060 8 GB arasında 3-5 FPS fark var. Size 2080S'in yeteceğini düşünüyorum.

Piyasada sıfırı vardır büyük ihtimalle.

12 GB kullanıyorum ikisi de OC'li şekilde belki aynı olabilir performansları.

Hocam 3.5 çıkacağını hiç duymadım ama DLSS 3.0 40 serisinde çalışıyor o zaman 20 serisinin DLSS 3.5 olması saçma ve eğer çıkarsa yeni bir kart olarak çıkar.

Tüm RTX kartlara geliyor 3.5

Şahsen alınmaz. Özellikle DLSS 3.5 için ise eski nesillerin kullanması anlamsız. Bu kart zaten güncel oyunlarda eskisi kadar güçlü değil ve siz Ray Traycing kullanmaya çalışacaksınız Frame Generation olmamasına rağmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı