Genelde PSU sıkıntısı yaptığını okumuştum. Gerçekten çok değişik kartlar. Kime nasıl tepki verecekleri hiç belli olmuyor. Keşke herkes sizin gibi sıkıntısız kullanabilse, ben de dahil olmak üzereCV650 ile uzun süredir sorunsuz kullanıyorum.
Genelde PSU sıkıntısı yaptığını okumuştum. Gerçekten çok değişik kartlar. Kime nasıl tepki verecekleri hiç belli olmuyor. Keşke herkes sizin gibi sıkıntısız kullanabilse, ben de dahil olmak üzereCV650 ile uzun süredir sorunsuz kullanıyorum.
Değer. At mı eşek mi diye soruyorsun sonra pişman olabilirsin.
Yine de 5700 XT kullananlar çok sorun yaşamadıklarını söylüyor. İyi bir PSU'nuz varsa tercih edilebilir.
Saf kas gücü olarak RX 5700 XT daha önde bu arada.
Indirimde hangisini bulursanız onu alın derim. Lâkin çok zorlamamakta çalışın kendinizi. Ekonominiz iyi değilse hele.
AMD driver sorunlarını bitirdi miRTX teknolojisi hakkındaki düşünceleriniz neler? Oyundaki zevki ciddi manada arttırıyor mu?
2070 Super alacağıma 1000TL daha az ödeyip 5700XT almak mantıklı geliyor ama RTX olmayacak bu sefer de. AMD driver sorunlarını bitirmiş. Bütçeyi zaten zar zor arttırıyorum. 1000TL az ödemek benim için mükemmel bir şey olur. Sizce aradaki farka değer mi RTX?
2070 super almayin onun yerine rx6000 serisi var amdnin rdna2 mimarili ekran kartini bekleyip alın derim. Çok sağlamlar gerçekten yazilim problemi olabilir onuda amd guncellemeyle çözüyo zaten. Ondada ray tracing var.RTX teknolojisi hakkındaki düşünceleriniz neler? Oyundaki zevki ciddi manada arttırıyor mu?
2070 Super alacağıma 1000TL daha az ödeyip 5700XT almak mantıklı geliyor ama RTX olmayacak bu sefer de. AMD driver sorunlarını bitirmiş. Bütçeyi zaten zar zor arttırıyorum. 1000TL az ödemek benim için mükemmel bir şey olur. Sizce aradaki farka değer mi RTX?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.