RTX 2070S vs. RX 5700 XT

Saf kas gücü olarak RX 5700 XT daha önde bu arada.
Indirimde hangisini bulursanız onu alın derim. Lâkin çok zorlamamakta çalışın kendinizi. Ekonominiz iyi değilse hele.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BF5 gibi birçok oyunda RX 5700 XT öne geçiyor. Güçleri yakın olsa bile RTX ve DLSS için 2070S almak daha mantıklı. Fakat genelleme yapmak doğru olmaz.

RTX teknolojisi hakkındaki düşünceleriniz neler? Oyundaki zevki ciddi manada arttırıyor mu?

2070 Super alacağıma 1000TL daha az ödeyip 5700XT almak mantıklı geliyor ama RTX olmayacak bu sefer de. AMD driver sorunlarını bitirmiş. Bütçeyi zaten zar zor arttırıyorum. 1000TL az ödemek benim için mükemmel bir şey olur. Sizce aradaki farka değer mi RTX?
AMD driver sorunlarını bitirdi mi :D? AMD'nin bundan haberi var mı?

RTX teknolojisi hakkındaki düşünceleriniz neler? Oyundaki zevki ciddi manada arttırıyor mu?

2070 Super alacağıma 1000TL daha az ödeyip 5700XT almak mantıklı geliyor ama RTX olmayacak bu sefer de. AMD driver sorunlarını bitirmiş. Bütçeyi zaten zar zor arttırıyorum. 1000TL az ödemek benim için mükemmel bir şey olur. Sizce aradaki farka değer mi RTX?
2070 super almayin onun yerine rx6000 serisi var amdnin rdna2 mimarili ekran kartini bekleyip alın derim. Çok sağlamlar gerçekten yazilim problemi olabilir onuda amd guncellemeyle çözüyo zaten. Ondada ray tracing var.

RTX meselesi biraz kişiye göre değişiyor. Bana göre şimdilik gerek yok. Ayrıca 2000 serisinde çoğu kart RTX için tatmin edici performans veremiyor. Ben olsam DLSS yok diye endişelenirdim. Onun her türlü gideri var. 😀

Sadece FPS olarak bakarsak bence 1000 lira fazla para verilmez. Ayrıca 700-750 W güç kaynağı şart değildir. Ben Corsair'in en dandik serisinden VS650 ile sorunsuz kullanıyorum. Hatta işlemci, GPU ve RAM'leri aynı anda AIDA64 ile stres testine dahi sokmuşluğum var.

İkisi arasından şu an alacak olsam yine RX 5700 XT alırdım. Öbür türlü RTX 3000 serisi veya RX 6000 serisinin küçük kardeşlerini beklemek daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı