melihdag066
Decapat
Hocam GPU kullanımı arttıkça FPS'de orantılı bir şekilde artacaktır. İlla GPU kullanımını arttıracağım derseniz, çözünürlüğü yükseltmek ve oyun içi görüntü ayarlarını yükseltmek GPU kullanımında artış sağlayacaktır. Buna ek olarak Ramlerin Dual Channel çalışması, sürücülerin güncel olması ve ince NVİDİA 3D Ayarlarıda GPU kullanımını arttıracaktır. Baştaki cümleme ek olarak, sadece aynı ayarlar üzerinde FPS artışı yaşarsınız. Yani oyun içi görüntü ayarlarını daha yüksek seviyeye çekip GPU Kullanımını arttırabilirsiniz ancak FPS artmayabilir ve azalabilir.benim fps arttırmaktan çok ekran kartı kullanımını nasıl arttırabilirim
Dediğim gibi işlemciye overclock yapmayı deneyebilirsiniz. Burdaki sorun 1080P çözünürlükte işlemcinin tek çekirdek performansı yeterli olmaması ve buna bağlı olarakta GPU kullanımının üst seviyelere çıkamaması. DSR özelliğinizi kullanıp çözünürlüğü yükseltirseniz ekran kartı kullanımınıda yükseldiğini göreceksiniz.benim fps arttırmaktan çok ekran kartı kullanımını nasıl arttırabilirim
Bu videoları dikkate almayın. Oyunlarda hiç ama hiç işinize yaramaz. Hızlandırcam diye windows u çökeltmeyin. Sadece denetim masasından windows arayüzünü ''en iyi görüntü'' seçeneğini seçerseniz, masaüstünüz bi tık daha seri açılır ve ram kullanımınız bir tık azalır. Bununda oyunlara etkisi ne kadar az olduğumu söyle söylim 0.01 diyebiliriz.benim fps arttırmaktan çok ekran kartı kullanımını nasıl arttırabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.