RTX 2080Ti ekran kartı kullanımını arttırma

melihdag066

Decapat
240 HZ monitörüm var ama bu FPS'i alıyorum ekran kartı kullanımımı nasıl artırım?
RTX 2080ti
Ryzen 7 2700x
16GB RAM

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 222
Kime göre neye göre?
Herkese göre. Ryzen İşlemciler Multiplayer oyunlarda güçlü ekran kartlarına yetersiz kalıyor. Özellikle düşük çözünürlükte. 7700K ile %90 GPU kullanımı elde ettiğim oyunlarda R5 2600X ile %70 kullanım oranını nadir geçiyorum. Ekran kartım GTX 1080.

240 HZ monitörüm var ama bu FPS'i alıyorum ekran kartı kullanımımı nasıl artırım?
RTX 2080ti
Ryzen 7 2700x
16GB RAM
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izle işine yarar.

Herkese göre. Ryzen İşlemciler Multiplayer oyunlarda güçlü ekran kartlarına yetersiz kalıyor. Özellikle düşük çözünürlükte. 7700K ile %90 GPU kullanımı elde ettiğim oyunlarda R5 2600X ile %70 kullanım oranını nadir geçiyorum. Ekran kartım GTX 1080.
Bahsettiğiniz işlemciler arasındaki fiyat farkından haberiniz vardır umarım.
Bende hem i3 8100 hemde Ryzen 5 2600 kullanmış biri olarak söylüyorum ikisini de aynı fiyat bandında aldım, aralarında baya fark vardı performans açısından.

Bahsettiğiniz işlemciler arasındaki fiyat farkından haberiniz vardır umarım.
Bende hem i3 8100 hemde Ryzen 5 2600 kullanmış biri olarak söylüyorum ikisini de aynı fiyat bandında aldım, aralarında baya fark vardı performans açısından.

%20 Kullanım oranı ne demek biliyormusunuz? Aralarındaki fiyat farkı 400 TL.

Yanlış Bilgilendirme
İntel = Çöp

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı