RTX 3000 kaç TL olur?

Şu aşamada fiyat sunmak çok yersiz olur. Sızıntılar gelmeye başladıkça şekillenecektir ama sunulan haberlere göre %50'lik bir performans artışı bekleniyor. Şu an Amazon üzerinden 319 Dolara RTX 2060 alabiliyorsunuz. Yeni bir ürün çıkarınca bunu iki katı fiyattan sunamazsınız. Tahminim +75/100 Dolar civarı oynayacağıdır. Bu fiyatı da AMD'nin yeni nesil kartları etkiler.

Ayrıca bakabilirsiniz: NVIDIA RTX 3000 Serisinin Özellikleri ve Tanıtım Tarihi

Resmi değil ama buna yakın olur fiyatlandırmalar.

Adsız.jpg

Şu aşamada fiyat sunmak çok yersiz olur. Sızıntılar gelmeye başladıkça şekillenecektir ama sunulan haberlere göre %50'lik bir performans artışı bekleniyor. Şu an Amazon üzerinden 319 dolara RTX 2060 alabiliyorsunuz. Yeni bir ürün çıkarınca bunu iki katı fiyattan sunamazsınız. Tahminim +75/100 dolar civarı oynayacağıdır. Bu fiyatı da AMD'nin yeni nesil kartları etkiler.

Ayrıca bakabilirsiniz: NVIDIA RTX 3000 Serisinin Özellikleri ve Tanıtım Tarihi

Hocam ben de ekran kartı bekliyorum da aklımda 3070 bazında bir kart vardı AMD'de çıkartıcak F/P açısından iyi ama Driver sorunu olur mu ki?

Resmi değil ama buna yakın olur fiyatlandırmalar.

Eki Görüntüle 635638

Bu seviyede gelirse şahane. Top kesinlikle AMD'de. Eğer Nvidia, 300 Dolara piyasada yeni mimarili ekran kartını konumlandırırsa sevinirim.

Hocam ben de ekran kartı bekliyorum da aklımda 3070 bazında bir kart vardı AMD'de çıkartıcak F/P açısından iyi ama Driver sorunu olur mu ki?

Artık olmaması gerekir. Hala bir dolu tuhaf tuhaf ayar yapmak zorunda kalıyor kullanıcılar. Tamam daha ucuza, yakın ve yer yer üstün performans sunan kartlar alınıyor ama hiçbir kullanıcı kartını stabil hale getirmek için ayarlarla oynamak zorunda olmamalı. Bir AMD ekran kartı kutusunun üzerinde: "Bu kartı kullanmak için voltaj düşürmeyi de unutmayın." gibi bir uyarı bulunmuyor. O zaman standart kullanım sağlanmalı.

Eğer param yetmez ise 2080 Ti'ı satıp 3080 Ti almayı düşünüyorum 3080 Ti daha iyi değil mi ve verdiğim paraya değer mi?
Eğer 3080 Ti alırsam sistemimde başka bir şey değiştirmek zorunda kalır mıyım? Darboğaz olur mu?

Bu seviyede gelirse şahane. Top kesinlikle AMD'de. Eğer Nvidia, 300 Dolara piyasada yeni mimarili ekran kartını konumlandırırsa sevinirim.
Böyle gelir hocam zaten aşağı yukarı :) Mesela GTX 1070 ve RTX 2070'in önerilen müşteri fiyatına bakarsan 500 dolar olduğunu görürsün. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı