RTX 3000 kaç TL olur?

Bu seviyede gelirse şahane. Top kesinlikle AMD'de. Eğer NVIDIA, 300 dolara piyasada yeni mimarili ekran kartını konumlandırırsa sevinirim.

Artık olmaması gerekir. Hala bir dolu tuhaf tuhaf ayar yapmak zorunda kalıyor kullanıcılar. Tamam daha ucuza, yakın ve yer yer üstün performans sunan kartlar alınıyor ama hiçbir kullanıcı kartını stabil hale getirmek için ayarlarla oynamak zorunda olmamalı. Bir AMD ekran kartı kutusunun üzerinde: "Bu kartı kullanmak için voltaj düşürmeyi de unutmayın." Gibi bir uyarı bulunmuyor. O zaman standart kullanım sağlanmalı.

Yani bence ekran kartı çıkartmadan bu sorunları düzeltmeleri gerekiyor AMD severim ama ekran kartı konusunda ön yargı oluşmaya başladı.

Böyle gelir hocam zaten aşağı yukarı :) Mesela GTX 1070 ve RTX 2070'in önerilen müşteri fiyatına bakarsan 500 dolar olduğunu görürsün. :)

Nvidia'nın bazen "terbiyesizlik" yaptığı da oluyor 😅 Ondan ötürü emin olamadım ama 300 Dolar bandını not ediyorum. Duruma göre seni etiketleyeceğim 😅 Niyetim zaten 3060 kovalamak ama ülkeye 2060 Super fiyatlarında girerse cidden yöneleceğim. Vergilerden dolayı hesabımız şaşıyor. Malum.

Yani bence ekran kartı çıkartmadan bu sorunları düzeltmeleri gerekiyor AMD severim ama ekran kartı konusunda ön yargı oluşmaya başladı.

Kesinlikle. Bu da yazılım noktasında bir şeyleri değiştirmekle olur. Mevcut bölümde bir revizyon ya da bakış açısı değişikliği yapılırsa elbet durum değişir.

Eğer param yetmez ise 2080 Ti'ı satıp 3080 Ti almayı düşünüyorum 3080 Ti daha iyi değil mi ve verdiğim paraya değer mi?
Eğer 3080 Ti alırsam sistemimde başka bir şey değiştirmek zorunda kalır mıyım? Darboğaz olur mu?

Hocam çok daha iyi performans diyorlar ancak kesin bir şey söylemek mümkün değil ama elinizdeki bütçe ile alabileceğinizi düşünüyorum.

Eğer param yetmez ise 2080 Ti'ı satıp 3080 Ti almayı düşünüyorum 3080 Ti daha iyi değil mi ve verdiğim paraya değer mi?
Eğer 3080 Ti alırsam sistemimde başka bir şey değiştirmek zorunda kalır mıyım? Darboğaz olur mu?
4K içinse değer bence. Tabii en iyisi kartın performansını görüp ona göre tercih yapmak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı