ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 6 Eylül 2023 #11 Bruz dedi: RTX 3050 Alınabilir bir kart. Genişletmek için tıkla... Fiyasko bir kart. Alınabilirliği yok. @GoktugT @cumali_032 @kino 5h13ld dedi: PSU markalarına pek hakim değilim sadece FSP'nin iyi olduğunu biliyorum link atma şansınız var m? Genişletmek için tıkla... DeepCool PK550D 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri DeepCool PK550D 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Bu iyidir hocam.
Bruz dedi: RTX 3050 Alınabilir bir kart. Genişletmek için tıkla... Fiyasko bir kart. Alınabilirliği yok. @GoktugT @cumali_032 @kino 5h13ld dedi: PSU markalarına pek hakim değilim sadece FSP'nin iyi olduğunu biliyorum link atma şansınız var m? Genişletmek için tıkla... DeepCool PK550D 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri DeepCool PK550D 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Bu iyidir hocam.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.722 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #12 5h13ld dedi: Toplama tecrübem var ama pahalı oluyor o zaman. Zamanla parçaları değiştiririm zaten. Sistemi uygun gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi bütçenize göre toplayın daha kuzenimin hazır toplamasının ssd'si bozuldu Geçende çok berbat markalar koyuyorlar 3050 almayın masaüstü için almayın aldırmayın
5h13ld dedi: Toplama tecrübem var ama pahalı oluyor o zaman. Zamanla parçaları değiştiririm zaten. Sistemi uygun gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi bütçenize göre toplayın daha kuzenimin hazır toplamasının ssd'si bozuldu Geçende çok berbat markalar koyuyorlar 3050 almayın masaüstü için almayın aldırmayın
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 6 Eylül 2023 #13 AsdAsLAYEr dedi: Hocam kendi bütçenize göre toplayın. Daha kuzenimin hazır toplamasının ssd'si bozuldu geçende. Çok berbat markalar koyuyorlar. Genişletmek için tıkla... Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Tercih edilmemesi gerektiğinin temel sebebi: RTX 3050 olması.
AsdAsLAYEr dedi: Hocam kendi bütçenize göre toplayın. Daha kuzenimin hazır toplamasının ssd'si bozuldu geçende. Çok berbat markalar koyuyorlar. Genişletmek için tıkla... Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Tercih edilmemesi gerektiğinin temel sebebi: RTX 3050 olması.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 6 Eylül 2023 #14 AsdAsLAYEr dedi: Hocam kendi bütçenize göre toplayın daha kuzenimin hazır toplamasının SSD'si bozuldu geçende çok berbat markalar koyuyorlar. 3050 almayın masaüstü için almayın aldırmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam DLSS ve RTX için alıyorum diğer ekran kartlarının fiyatı pahalı. Amd sistem arıyordum normalde bu çıktı karşıma.
AsdAsLAYEr dedi: Hocam kendi bütçenize göre toplayın daha kuzenimin hazır toplamasının SSD'si bozuldu geçende çok berbat markalar koyuyorlar. 3050 almayın masaüstü için almayın aldırmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam DLSS ve RTX için alıyorum diğer ekran kartlarının fiyatı pahalı. Amd sistem arıyordum normalde bu çıktı karşıma.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.722 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #15 3050 ti kullanıyorum laptopumda laptoplar için gayet güzel ama gözünü seveyim masaüstü için berbat bir kart bu 3060 falan çok daha iyi 5h13ld dedi: Hocam DLSS ve RTX için alıyorum diğer ekran kartlarının fiyatı pahalı. Amd sistem arıyordum normalde bu çıktı karşıma. Genişletmek için tıkla... Fsr kat kat daha iyi olacak ve 3050 rtx oyun açmaz Çok da iyi bir kart değil 3060 alın öyle bir beklentiniz varsa
3050 ti kullanıyorum laptopumda laptoplar için gayet güzel ama gözünü seveyim masaüstü için berbat bir kart bu 3060 falan çok daha iyi 5h13ld dedi: Hocam DLSS ve RTX için alıyorum diğer ekran kartlarının fiyatı pahalı. Amd sistem arıyordum normalde bu çıktı karşıma. Genişletmek için tıkla... Fsr kat kat daha iyi olacak ve 3050 rtx oyun açmaz Çok da iyi bir kart değil 3060 alın öyle bir beklentiniz varsa
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 6 Eylül 2023 #16 AsdAsLAYEr dedi: 3050 Ti kullanıyorum laptopumda laptoplar için gayet güzel ama gözünü seveyim masaüstü için berbat bir kart bu 3060 falan çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi berbat bir kart değil dediğiniz kadar ama benim param olsa ben niye bu karta para vereyim neden 3060-3090 almayayım.
AsdAsLAYEr dedi: 3050 Ti kullanıyorum laptopumda laptoplar için gayet güzel ama gözünü seveyim masaüstü için berbat bir kart bu 3060 falan çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi berbat bir kart değil dediğiniz kadar ama benim param olsa ben niye bu karta para vereyim neden 3060-3090 almayayım.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.722 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #17 ProximusTwo dedi: Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Tercih edilmemesi gerektiğinin temel sebebi: RTX 3050 olması. Genişletmek için tıkla... Berbat markalar koydukları bir gerçek araştırın
ProximusTwo dedi: Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Tercih edilmemesi gerektiğinin temel sebebi: RTX 3050 olması. Genişletmek için tıkla... Berbat markalar koydukları bir gerçek araştırın
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 6 Eylül 2023 #18 5h13ld dedi: Hocam DLSS ve RTX için alıyorum diğer ekran kartlarının fiyatı pahalı. Amd sistem arıyordum normalde bu çıktı karşıma. Genişletmek için tıkla... Bu kart ile RT hayalleri kurmayın. RX 6600 sistem alın. RTX 3050, resmen çöp. 3090'da çöp bu arada. Sürprizbozan Bir günde bir sürü 3050 konusu açıldı. Sözleşmeyle mi gönderiyorlar sizi?
5h13ld dedi: Hocam DLSS ve RTX için alıyorum diğer ekran kartlarının fiyatı pahalı. Amd sistem arıyordum normalde bu çıktı karşıma. Genişletmek için tıkla... Bu kart ile RT hayalleri kurmayın. RX 6600 sistem alın. RTX 3050, resmen çöp. 3090'da çöp bu arada. Sürprizbozan Bir günde bir sürü 3050 konusu açıldı. Sözleşmeyle mi gönderiyorlar sizi?
1Mehmet_Bey Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 805 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #19 AsdAsLAYEr dedi: 3050 ti kullanıyorum laptopumda laptoplar için gayet güzel ama gözünü seveyim masaüstü için berbat bir kart bu 3060 falan çok daha iyi Fsr kat kat daha iyi olacak ve 3050 rtx oyun açmaz Çok da iyi bir kart değil 3060 alın öyle bir beklentiniz varsa Genişletmek için tıkla... Hocam, arkadaşın attığı sistem 11k. En ucuz 3060 ise 10k.
AsdAsLAYEr dedi: 3050 ti kullanıyorum laptopumda laptoplar için gayet güzel ama gözünü seveyim masaüstü için berbat bir kart bu 3060 falan çok daha iyi Fsr kat kat daha iyi olacak ve 3050 rtx oyun açmaz Çok da iyi bir kart değil 3060 alın öyle bir beklentiniz varsa Genişletmek için tıkla... Hocam, arkadaşın attığı sistem 11k. En ucuz 3060 ise 10k.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 6 Eylül 2023 #20 @5h13ld Bu sistem varken tercih etmezdim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com SSD'ler biraz geç yükleniyor, dolayısıyla göremedim fakat MLD olması lazım. Değiştirmenizi öneririm.
@5h13ld Bu sistem varken tercih etmezdim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com SSD'ler biraz geç yükleniyor, dolayısıyla göremedim fakat MLD olması lazım. Değiştirmenizi öneririm.