RTX 3050 8 GB sisteme PSU önerisi

RTX 3050 Alınabilir bir kart.
Fiyasko bir kart. Alınabilirliği yok. @GoktugT @cumali_032 @kino
PSU markalarına pek hakim değilim sadece FSP'nin iyi olduğunu biliyorum link atma şansınız var m?
Bu iyidir hocam.

Toplama tecrübem var ama pahalı oluyor o zaman. Zamanla parçaları değiştiririm zaten. Sistemi uygun gördüm.
Hocam kendi bütçenize göre toplayın daha kuzenimin hazır toplamasının ssd'si bozuldu Geçende çok berbat markalar koyuyorlar

3050 almayın masaüstü için almayın aldırmayın

Hocam kendi bütçenize göre toplayın daha kuzenimin hazır toplamasının SSD'si bozuldu geçende çok berbat markalar koyuyorlar.

3050 almayın masaüstü için almayın aldırmayın.

Hocam DLSS ve RTX için alıyorum diğer ekran kartlarının fiyatı pahalı. Amd sistem arıyordum normalde bu çıktı karşıma.

3050 ti kullanıyorum laptopumda laptoplar için gayet güzel ama gözünü seveyim masaüstü için berbat bir kart bu 3060 falan çok daha iyi

Hocam DLSS ve RTX için alıyorum diğer ekran kartlarının fiyatı pahalı. Amd sistem arıyordum normalde bu çıktı karşıma.
Fsr kat kat daha iyi olacak ve 3050 rtx oyun açmaz Çok da iyi bir kart değil 3060 alın öyle bir beklentiniz varsa

Bu kart ile RT hayalleri kurmayın. RX 6600 sistem alın. RTX 3050, resmen çöp. 3090'da çöp bu arada.
Bir günde bir sürü 3050 konusu açıldı. Sözleşmeyle mi gönderiyorlar sizi?

3050 ti kullanıyorum laptopumda laptoplar için gayet güzel ama gözünü seveyim masaüstü için berbat bir kart bu 3060 falan çok daha iyi

Fsr kat kat daha iyi olacak ve 3050 rtx oyun açmaz Çok da iyi bir kart değil 3060 alın öyle bir beklentiniz varsa
Hocam, arkadaşın attığı sistem 11k. En ucuz 3060 ise 10k.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı