Çözüldü RTX 3050 (8 GB VRAM) FurMark test sonuçları nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz
Gpu:NVIDIA GeForce RTX 3050/PCIe/SSE2
RAM: 16 GB. bunlar varmış hocam
Pahalıya almışsınız hocam. O fiyata rahat RTX 4060 veriyorlar, 1.5 katı performansı olduğunu söylemem gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pahalıya almışsınız hocam. O fiyata rahat RTX 4060 veriyorlar, 1.5 katı performansı olduğunu söylemem gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bildiginiz gibi Türk magazaları kendi vatandaşlarını kazıklıyorlar yapacak bir şey yok ben bu bilgisayardan önce 5 6 yıl atı Mobility Radeon HD 4850 kullanıyordum Direct X 10 sadece LoL oynuyordum 40 FPS ona bile şükür ediyorum hocam Trendyol'dan almadıgıma dua ediyorum ailemin durumu çok da şey degil benim icin aldılar borca girip.

Gayet iyi değerler.

Bende de 3050 var bugüne kadar hakkında hiç iyi şey duymadım üstüne hakaret işittim ben bir kusurunu görmedim 2060 Ti bundan iyidir diyen var bilemiyorum.

Aslında doğru hatta GTX 1660 Ti veya düz 2060 ile aynı güçte biraz daha ucuz olsa sorun yok en ucuz 3050 7600TL en ucuz RX 7600 veya RX 6600 ise 8000-8600TL NVIDIA fanı değilseniz alınacak kart değil illa NVIDIA olsun dersenizde 2. el 3060 Ti alınabilirdi bence.

Hocam bende ondan dedim ekran kartı 10 k işlemci 5 k geriye kalanların 11 bin tutacağını zannetmiyorum.

Hocam bildiginiz gibi Türk magazaları kendi vatandaşlarını kazıklıyorlar yapacak bir şey yok ben bu bilgisayardan önce 5 6 yıl atı Mobility Radeon HD 4850 kullanıyordum Direct X 10 sadece LoL oynuyordum 40 FPS ona bile şükür ediyorum hocam Trendyol'dan almadıgıma dua ediyorum ailemin durumu çok da şey degil benim icin aldılar borca girip.
Yani hocam, bende çok para sahibi olduğum söylenemez. Hep 2.el alırdım ilk defa bu yıl taksitle tek tek topladım PC'yi. Ailemede hep söylerim "Paranız ile gidip en iyisini alın." (İnternette Mercedes varken gidip Tofaş elden almayın) tabi sizinde durumunuzu anlıyorum, "Aman bozuk çıkar, sıkıntı olur, internete güven olmaz." kafasında tüm aileler. Tüm tanıdığım insanlarda aynı.
Genede üzücü bir durum, daha iyisi varken... Eşşekten inip arabaya bindiniz ama daha iyisi var işte.

Hocam bende ondan dedim ekran kartı 10 k işlemci 5 k geriye kalanların 11 bin tutacağını zannetmiyorum.

Yani hocam, bende çok para sahibi olduğum söylenemez. Hep 2.el alırdım ilk defa bu yıl taksitle tek tek topladım PC'yi. Ailemede hep söylerim "paranız ile gidip en iyisini alın." (internette Mercedes varken gidip Tofaş elden almayın) tabii sizin de durumunuzu anlıyorum, "aman bozuk çıkar, sıkıntı olur, internete güven olmaz." kafasında tüm aileler. Tüm tanıdığım insanlarda aynı.
Gene de üzücü bir durum, daha iyisi varken... Eşekten inip arabaya bindiniz ama daha iyisi var işte.

Warp Optima Intel 11400F 16GB RGB RAM 512GB Nvme SSD RTX 3050 8GB Siyah Oyuncu Bilgisayarı - Warp.com.tr hocam sistem bundan sadece beyazı ekran kartı falan her şeyi beyaz hali bir de SSD'si 476 GB hali WARP'ın kendi kasası fakat biz vatan gib ibir yerden almıstık alalı 2-3 hafta oluyor bir de sizin nickinize benzer bir nick I dropped my wallet yaptım Technopat ismimi kusura bakmayın ksdkdaksk.

O ekran kartı balon sayılır, 10K etmez pek normalde sıfır 7K filan olması gerekiyor. 2.el'de 3000TL'lik 1660 ailesi gücünde çünkü. İşlemci ise 2.el 2500 filan, sıfır olarak ise normalde 3000 bin civarı olur.
16GB RAM: 1000-1200TL
H serisi anakart: 2000TL

Cidden kötü fiyatlı sayılır doğrusu, 17 bin'e RX 6600 veya ARC A750 sistemler bile daha performanslılar. Birde ölü soket, 12400F olsa enazından güncelleme imkanı olurdu.

Aslında doğru hatta GTX 1660 Ti veya düz 2060 ile aynı güçte biraz daha ucuz olsa sorun yok en ucuz 3050 7600TL en ucuz RX 7600 veya RX 6600 ise 8000-8600TL NVIDIA fanı değilseniz alınacak kart değil illa NVIDIA olsun dersenizde 2. el 3060 Ti alınabilirdi bence.
RTX 2060'a göre güçsüz kalıyor bariz, 1660Ti gücünde ama DLSS ile geçiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı