a öyle bişey varmıydı bilmiyodumHocam başka karta para iadesi istersiniz olur biter neden edemiyorsunuz?
a öyle bişey varmıydı bilmiyodumHocam başka karta para iadesi istersiniz olur biter neden edemiyorsunuz?
A öyle bir şey var mıydı bilmiyordum
aynen hocam aşşırı sıck var burda kapak camlı açık kullanmayı deneyimÇok az elektrik tüketen kartlar bile ısınabiliyor. Soğutmasını düşük yapıyorlar. Benim 1650 de 80'leri geçerdi eskiden. Hava da sıcak. Model de Eagle modeli. Kasa da hava almıyorsa pek bence normal bu sıcaklarda. Ama yanlış anlaşılmasın, 80 derece üzeri istenmez pek. 90 hiç istenmez. O yüzden bence kasanız hava almalı, kendi alamıyorsa yan kapağı açıp kullanın. En az 7-8 derece fark edeceğini düşünüyorum bu şekilde.
denedim hocam baya fark etti 82 81 83 falan oluyor oynanırmı sence böyle iadeyle uğraşmak istemiyorumÇok az elektrik tüketen kartlar bile ısınabiliyor. Soğutmasını düşük yapıyorlar. Benim 1650 de 80'leri geçerdi eskiden. Hava da sıcak. Model de Eagle modeli. Kasa da hava almıyorsa pek bence normal bu sıcaklarda. Ama yanlış anlaşılmasın, 80 derece üzeri istenmez pek. 90 hiç istenmez. O yüzden bence kasanız hava almalı, kendi alamıyorsa yan kapağı açıp kullanın. En az 7-8 derece fark edeceğini düşünüyorum bu şekilde.
sıfır hocamBilgisayarım 1 saattir açık ekran kartı 48 dereceyi geçmedi. Termal bakımlarını yaptırın.
Bir de GPU sıfırmı ikinci el mi?Eki Görüntüle 1888563
birde boşdayken benimkide öyle ama oyuna girdiğimde çıkıyorBilgisayarım 1 saattir açık ekran kartı 48 dereceyi geçmedi. Termal bakımlarını yaptırın.
Bir de GPU sıfırmı ikinci el mi?Eki Görüntüle 1888563
Hocam o zaman sizin kasada problem var. Önden hava alacak delikler var mı? Varsa sağlam, yüksek cfm değerleri olan fanlar koyun öne bence.denedim hocam baya fark etti 82 81 83 falan oluyor oynanırmı sence böyle iadeyle uğraşmak istemiyorum
Fazla para vermişsiniz. Keşke buraya konu açsaydınız almadan önce.7000 e aldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.