RTX 3050 90 dereceyi görüyor

Çok az elektrik tüketen kartlar bile ısınabiliyor. Soğutmasını düşük yapıyorlar. Benim 1650 de 80'leri geçerdi eskiden. Hava da sıcak. Model de Eagle modeli. Kasa da hava almıyorsa pek bence normal bu sıcaklarda. Ama yanlış anlaşılmasın, 80 derece üzeri istenmez pek. 90 hiç istenmez. O yüzden bence kasanız hava almalı, kendi alamıyorsa yan kapağı açıp kullanın. En az 7-8 derece fark edeceğini düşünüyorum bu şekilde.

Çok az elektrik tüketen kartlar bile ısınabiliyor. Soğutmasını düşük yapıyorlar. Benim 1650 de 80'leri geçerdi eskiden. Hava da sıcak. Model de Eagle modeli. Kasa da hava almıyorsa pek bence normal bu sıcaklarda. Ama yanlış anlaşılmasın, 80 derece üzeri istenmez pek. 90 hiç istenmez. O yüzden bence kasanız hava almalı, kendi alamıyorsa yan kapağı açıp kullanın. En az 7-8 derece fark edeceğini düşünüyorum bu şekilde.
aynen hocam aşşırı sıck var burda kapak camlı açık kullanmayı deneyim

RTX 3050 almak zaten başla başına hata F/P olarak ölü bir kart bir de üstüne sıcaklık sorununuz çıkmış üzücü bir durum

denedim hocam baya fark etti 82 81 83 falan oluyor oynanırmı sence böyle iadeyle uğraşmak istemiyorum

qdiğer oyunlarda 80 geçmiyor pek ama rdr de geçiyor

Son düzenleme:
Bilgisayarım 1 saattir açık ekran kartı 48 dereceyi geçmedi. Termal bakımlarını yaptırın.
Bir de GPU sıfırmı ikinci el mi?
4c1fa9c0-094f-464f-8682-76e98630a9f2.jpeg

denedim hocam baya fark etti 82 81 83 falan oluyor oynanırmı sence böyle iadeyle uğraşmak istemiyorum
Hocam o zaman sizin kasada problem var. Önden hava alacak delikler var mı? Varsa sağlam, yüksek cfm değerleri olan fanlar koyun öne bence.

Yan kapak açık da kullanılır ama hep de öyle devam etmez yani. Başka model ekran kartı alsanız da çok serin çalışmaz o kasada.

Muhtemelen elinizdeki kart sorunsuz. Ama 7000 de etmez. Ben olsam iade edip daha f/p bir şey alırdım. AMD'ye yönelebilirdim ama siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı