RTX 3050 alınır mı?

Cidden saçma konuşuyorsunuz... Neden üstüne 1000TL civarı koyup RTX kart kullanmayım? Neden performans çok ciddi seviyede artmasın? oyunlarda RTX açıp grafikleri yükseltirken, DLSS ile de FPS'mi dengelemeyim?

Dostum ekran kartı mı satılıyor etrafta nasıl üstüne 1000 TL koyup yapabileceksin bunları sat elindeki kal açıkta gör gününü.

2060 Super 4K ediyorsa 3060 Ti'ımı 50 bin liraya satıyorum üzerinde ekranı falan var.

Hocam nasıl alabildiniz eridi gitti stoklar. Bu arada RTX 3050 alınabilir ama fiyatına bağlı bir durum. Şu anda stok yok miningci arkadaşlar sağ olsun.
Cidden saçma konuşuyorsunuz... Neden üstüne 1000TL civarı koyup RTX kart kullanmayım? Neden performans çok ciddi seviyede artmasın? oyunlarda RTX açıp grafikleri yükseltirken, DLSS ile de FPS'mi dengelemeyim?

Hocam RX 580 3-4K ettiği yerde 3050 5-6 k olmaz. Ümitlenmeyin bence bu piyasada. Beklemeniz en mantıklısı.

Hocam nasıl alabildiniz eridi gitti stoklar. Bu arada RTX 3050 alınabilir ama fiyatına bağlı bir durum. Şu anda stok yok miningci arkadaşlar sağ olsun.

Hocam RX 580 3-4K ettiği yerde 3050 5-6 k olmaz. Ümitlenmeyin bence bu piyasada. Beklemeniz en mantıklısı.

3-4K ediyorsa garantili 2060 alayım?

2. el 2060 alacağım sanırım 3K ya.
İnceleme videolarını izleyiniz. RTX açınca performans düşüşü fazla oluyor. Control oyununu RTX ile oynayabildim adam akıllı. Cyberpunk da açmasam daha iyi. BF5 de açmadım.
DLSS teknolojisinden yararlanmak için almıştım sadece, yararlanıyorum da.
Fiyat konusunu bilmiyorum alınır mı.

Hocam 3-5 koyarım diyorsanız ben on gün önce amd 5700xt kartımı 5600tlden satıp 6500tlye amazondan 3070 aldım.1 haftadır konuyu takip etmiyorum ama forumdonanımda 3000 serisi kartları satın alma başlığı var ordan stok kapma yollarını takip edip alabilirisiniz.

İnceleme videolarını izleyiniz. RTX açınca performans düşüşü fazla oluyor. Control oyununu RTX ile oynayabildim adam akıllı. Cyberpunk da açmasam daha iyi. BF5 de açmadım.
DLSS teknolojisinden yararlanmak için almıştım sadece, yararlanıyorum da.
Fiyat konusunu bilmiyorum alınır mı?

Fiyatlara baktım millet 2.5-4K arasında satıyor RX580'i yani 2060'lar garantili modelleri 3000 civarı ve yani aradaki fiyat farkına deger bence günümüzde artık RTX 2060 neredeyse taban kart olmuş durumda.

2060 da 5-6 k etmez. İkinci el piyasası derseniz geçen 11k ya RX 570 satan gördüm forum da. Yani piyasalar ölü durumda. Eğer ki bu işten kar etme amacında değilseniz bir şey alıp satmayın derim.

Amacım RTX karta geçmek kar etme çabam olsa 4K ya kartı satar 2200TL'ye 5500XT alırım.

Kart çıkmadan doğru olur mu bilmem ama RTX 3050'de sanırım 2304 CUDA çekirdeği olacakmış.

RTX 2060'da 1920 ve RTX 2060 Super'de 2176 CUDA çekirdeği var. Buna göre RTX 3050, RTX 2060 Super'den daha güçlü olacak gibi.

Düşüncenize şahsen katılmıyorum 2060 süper ile 3060 ti arasında 20 fpslik bir fark var 3060 ti de 4864 cuda çekirdeği var çekirdek sayısı performans anlamında belirleyici olmaz bence 3050 bence ölü doğan bir kart olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı