RTX 3050 alınır mı?

Bütçe
12k
AMD kullanan milyonlarca oyuncu var elinde taş sopayla binayı bassınlar o zaman ilkelleşmeyin.
@AFAN NVIDIA fanboylarına çok bir şey anlatamazsın dostum. Ezber olarak AMD'nin kronik sorunu var derler fakat forumda RX 6000 ve sonraki serilerinde hata alındığında dair konu açan görmezsiniz, nadiren görürsünüz. Ekstradan 3050 aldığı için pişman olanların konularıyla dolu forum fakat milletimizin eksikliği bu, ezbere konuşuyor, araştırmıyor ve okumuyor.
Sosyalde AMD performansına laf eden ben de fazla görmedim, ama sürücülere çok konu açılıyor. AMD sürücüleri sürekli bir yerlerle çakışıyor.

Şaka mısınız hocam siz? Ben RX6600'ün RTX3060 8 GB rakibi olduğunu belirttim. Yorumlarımı okumadan söz çıkarıyorsunuz lütfen yapmayın. AMD leş gibi bir driver sistemine sahip. O yüzden geri dönme şansım olsaydı RTX 3050 alırdım bu kart yerine.

Tamam hocam :D.

Hocam sizin gibi driverdan dolayı pişmanlık yaşamamak için açtım konuyu bende zaten.

RTX 3050 alırdım bu kart yerine.

Sonra da keşke RTX 3050 almasaydım diye konu açardın. 1660 Super gücünde bir kartı niye istediğinizi de anlayabilmiş değilim.

Hocam RX 6600 alırsam çok sorun yaşar mıyım?
Ya da Arc A750 alsam sorun yaşar mıyım?

Sorun yaşayabilme ihtimaliniz var ama bir o kadar da çözüme kavuşma ihtimaliniz var. Burada yardım ediyorlar zaten.

Şu devirde 3050'ye para vericeginize bir garibani sevindirin o parayla daha çok işe yarar hem sevaba girersiniz. AMD fanboyu değilim ama 3050'ye kesinlikle para vermeye değmez.

Hocam bakın dediğimi anlamadan yanıt veriyorsunuz.

Sosyalde AMD performansına laf eden ben de fazla görmedim, ama sürücülere çok konu açılıyor. AMD sürücüleri sürekli bir yerlerle çakışıyor.

Evet hocam açanlardan birisi de benim. Son sürücüleri eski darboğazı olan vb. sistemler ile uyuşmuyor. Eski driver gerekiyor.

Sonra da keşke RTX 3050 almasaydım diye konu açardın. 1660 Super gücünde bir kartı niye istediğinizi de anlayabilmiş değilim.

O zaman 1660 Super alırdım benim size anlatmak istediğim NVIDIA tercihi yapılması siz tabii dediğimi tam olarak anlamadan cevap verdiğiniz için böyle oluyor hocam.

AMD sürücülerinin en çok hata aldığı nokta farklı RAM modellerinin aynı anakarta takılması ve kötü bir PSU takılmasıyla tetikleniyor.

Hocam ne tavsiye edersiniz
Sorun yaşayabilme ihtimaliniz var ama bir o kadar da çözüme kavuşma ihtimaliniz var. Burada yardım ediyorlar zaten.
Hocam 3050 alırsam çok pişman mı olurum baktım biraz videolara rx 6600 ,3050yi yok ediyor ama driver sorunlarıyla uğraşmakta çok istemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı