RTX 3050 alınır mı?

İsminde RTX olmasına aldanmayın, RTX teknolojisinin en kötü kartıdır ve DLSS teknolojisi adamakıllı çalışmaz bu kartta. Kartın gücü zaten belli. Bu kartı almaktansa RX 6600 alın. RTX 3060 dengi kartınız olsun ve FSR özelliğiyle daha akıcı, güzel performans alın.

Bende 1650 kullanıcısıyım uzun zamandır kullanıyorum. Bir aralar bakıyordum bende 3050 gayet alınabilir bir kart. Eğer bütçeni zorlama şansın varsa 3050 ti alırsan daha iyi olur ama 3050 de işini görecektir.
Alma tarzı yorumlara bakma senin bütçen bu sonuçta, bu kart gayet işini görecek güzel bir kart.

YouTube üzerinden 3050 oyun testlerine bakabilirsin aşağı yukarı alacağın performansı görebilirsin.
Bu arkadaşın yorumuna katılıyorum. Bilgili biri olduğu ortada. Ben de 3050 laptop alacağım. Kim ne derse desin. Cihazımın uzay mekiği olması gibi bir beklentim yok sonuçta!

Bende 1650 kullanıcısıyım uzun zamandır kullanıyorum. Bir aralar bakıyordum bende 3050 gayet alınabilir bir kart. Eğer bütçeni zorlama şansın varsa 3050 ti alırsan daha iyi olur ama 3050 de işini görecektir.
Alma tarzı yorumlara bakma senin bütçen bu sonuçta, bu kart gayet işini görecek güzel bir kart.

YouTube üzerinden 3050 oyun testlerine bakabilirsin aşağı yukarı alacağın performansı görebilirsin.
Arkadaş masaüstünden bahsediyor. Laptop olarak alınabilir modeller var ama masaüstü olarak tam bir fiyasko.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı