20K'ya 4060'lı ve 5500 hatta 5600'lü sistemler bulabilirsiniz.
Biliyorum fakat monitör gibi şeylerin içinde olması lazım ailem daha fazlasına izin vermiyor.
20K'ya 4060'lı ve 5500 hatta 5600'lü sistemler bulabilirsiniz.
Doğru demiş arkadaş.20k'ya 4060'lı ve 5500 hatta 5600'lü sistemler bulabilirsiniz.
Hemen 2dk arayıp bunu buldum mesela:
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İşlemciyi 5600 yapınca fiyat 20k oluyor. Siz fırsat kovalarsanız daha iyisini de bulursunuz. Eğer aceleniz varsa bu sistemde işinizi görür.
Anladım 13-14k civarlarına PC hocasının i3 12100f ve rx6600'lü sistemi vardı. 3050 almak yerine o tür bir kapmanya beklemeniz daha iyi olur. En kötü iyice araştırıp garantili 2. el bir ekran kartı alın. 3050 cidden alınacak kart değil.Biliyorum fakat monitör gibi şeylerin içinde olması lazım ailem daha fazlasına izin vermiyor.
Biliyorum fakat monitör gibi şeylerin içinde olması lazım ailem daha fazlasına izin vermiyor.
Hocam değiştirmek bir ihtimal. Düzgün bir sistem bulup atalım, arkadaşın işini sağlam kazığa bağlayalım (garantiye alalım).İncehesap da 14 bine Intel Arc A750 ekran kartlı sistemler var. RTX 3060 ile eş değer performans. Ama PSU ve anakart kötü. İsterseniz inceleyin. Bu arada RTX 3050 de alınabilir. İhtiyacınızı karşılar. Zaten ilerleyen yıllarda değiştirirsiniz.
Aynı fiyata çok daha iyisi varken neden RTX 3050 alınsın? Konu yetip yetmeyeceği değil, paranın hakkının verilmesidir.Bu arada RTX 3050 de alınabilir. İhtiyacınızı karşılar. Zaten ilerleyen yıllarda değiştirirsiniz.
RTX 3050'ye karşı olan almasın. Windows 11 işletim sisteminde, RTX 3050 kullanan birisi olarak şunları söylemeliyim ki ben RTX 3050'den hiçbir zaman pişman olmadım. Ben bu ekran kartı ile rahatlıkla Cyberpunk 2077 oynadım. Minecraft'ta 1000 FPS almamı sağladı bu kart. Şimdi @FalconPolat isimli kullanıcıya soruyorum. Bu ekran kartı tam olarak neresi dandik?
Fiyatını hak etmiyor.RTX 3050'ye karşı olan almasın. Windows 11 işletim sisteminde, RTX 3050 kullanan birisi olarak şunları söylemeliyim ki ben RTX 3050'den hiçbir zaman pişman olmadım. Ben bu ekran kartı ile rahatlıkla Cyberpunk 2077 oynadım. Minecraft'ta 1000 FPS almamı sağladı bu kart. Şimdi @FalconPolat isimli kullanıcıya soruyorum. Bu ekran kartı tam olarak neresi dandik?
Fiyatını hak etmiyor.
Aynı fiyat bandındaki kartlar tarafından eziliyor gördüğün üzere. RTX 3000 serisinde olup, 1660 Ti performansı vermesi de yeterli bir sebep dandik demek için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.