RTX 3050 alınır mı?

• Konuyu başlatan Ali25
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 26.996
RX6600 RTX3050 benchmarklarına bir ara bir bakmanı öneririm. Aradaki farkı göreceksindir.
Niye bakayım hocam, ben o ondan güçlü gibi bir şey mi yazdım. Herkes güçlü ekran kartı almak zorunda değil. Hiçbiriniz bunu anlamıyorsunuz, çöp çöp yazarak neyi amaçlıyorsunuz hiç bilmiyorum. Alan alır aga kartı zayıfsa zayıf kime göre neye göre bana göre güçlü. Sanki hepiniz yayıncısınız güçlü kart peşindesiniz. Ben yayıncı değilim bana yetiyor RTX 3050. Tüm yüksek oyunları oynatıyor mu oynatıyor, o zaman kapatacaksın çeneni

Niye bakayım hocam, ben o ondan güçlü gibi bir şey mi yazdım. Herkes güçlü ekran kartı almak zorunda değil. Hiçbiriniz bunu anlamıyorsunuz, çöp çöp yazarak neyi amaçlıyorsunuz hiç bilmiyorum. Alan alır aga kartı zayıfsa zayıf kime göre neye göre bana göre güçlü. Sanki hepiniz yayıncısınız güçlü kart peşindesiniz. Ben yayıncı değilim bana yetiyor RTX 3050. Tüm yüksek oyunları oynatıyor mu oynatıyor, o zaman kapatacaksın çeneni
1050 Ti de önerelim o zaman oynatıyor yüksek oyunları. 30 FPS mi evet 30 FPS. Ama oynatıyor değil mi?

RX 560 olan ekran kartımı değiştirmek istiyorum ve MediaMarkt'da webe özel diye bir indirim varmış ASUS'un çift fanlı RTX 3050'si 7500 TL'den 6700 TL'ye geliyor sizce alınır mı? Veya neden alınmaz? En ucuz RTX 3050 ilanı 8200 TL ve INNO 3D diye bir marka bu ASUS. (bütçe yetiştirebilirsem RX 6650XT düşünüyorum ama yetişeceğini sanmıyorum).

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-dual-rtx3050-o8g-nvıdıa-8gb-gddr6-128bıt%C2%A0oc-rgb-ekran-kartı-1223169.html?gclid=Cj0KCQiAhomtBhDgARIsABcaYymyglZRmLm6fZqUJBOkQ3e6zzK0EsP4J_xMlpmixKLHk03ttZldQE8aAsI8EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

2. ele yönelmeni öneririm ya sıfır RX 6650 XT al ya da 2. el RX 6700 XT.

NVIDIA GT 730 4 GB'dan sonra bir kez daha insanların cebindeki paraya göz dikti ve piyasaya GTX 1630 ile RTX 3050'yi çıkarttı. RTX 3050 ancak hazır bir sistemde ciddi anlamda ucuz bir fiyata gelirse alınabilir. Yani sistem genelinde ekran kartının 4000TL ve altında bir fiyata geliyor olması lazım.

1050 Ti de önerelim o zaman oynatıyor yüksek oyunları. 30 FPS mi evet 30 FPS. Ama oynatıyor değil mi?
Ya hocam siz harbi normal değilsiniz? Oynatıyor demem için 30fps benim için hiç yeterli değil zaten. Haklısın orada değinmemişim ama 75 fps aşağısına düşmeden çoğu AA oyunu ultrada oynatıyor. 1050 ti tabi ki önerme. Allah için RTX 3050 ne o ekran kartı ne. Sırf yazmak için yazıyonuz bazen

Herkes güçlü ekran kartı alsın diye bir şey belirtmedi kimse. O bütçede gerek sıfır gerek 2.el olarak çok daha iyi ekran kartları mevcut. Neden aynı paraya daha fazla performans almak varken elimin tersiyle itip 3050 alayım? Aynı bütçede ki rakiplerinden çok daha zayıf olan bir karta çöp değil ne diyelim? Alan alsın gene. Alırsan gelir döveriz ya da konu açınca yardımcı olmayız gibi şey demiyoruz. Sadece böyle bir karar almanın saçma olduğunu belirtiyoruz.

Az düşünün anlayacaksınıız fikrinizin saçmalığını.

Herkes güçlü ekran kartı alsın diye bir şey belirtmedi kimse. O bütçede gerek sıfır gerek 2.el olarak çok daha iyi ekran kartları mevcut. Neden aynı paraya daha fazla performans almak varken elimin tersiyle itip 3050 alayım? Aynı bütçede ki rakiplerinden çok daha zayıf olan bir karta çöp değil ne diyelim? Alan alsın gene. Alırsan gelir döveriz ya da konu açınca yardımcı olmayız gibi şey demiyoruz. Sadece böyle bir karar almanın saçma olduğunu belirtiyoruz.

Az düşünün anlayacaksınıız fikrinizin saçmalığını.
Ya ben zaten hak veriyorum. Senin argümanın ona vereceğin fiyatı git başka karta ver şeklinde ama amd karta yönelmek zorunda.

NVIDIA GT 730 4 GB'dan sonra bir kez daha insanların cebindeki paraya göz dikti ve piyasaya GTX 1630 ile RTX 3050'yi çıkarttı. RTX 3050 ancak hazır bir sistemde ciddi anlamda ucuz bir fiyata gelirse alınabilir. Yani sistem genelinde ekran kartının 4000TL ve altında bir fiyata geliyor olması lazım.
şimdi RTX 3050 4K TL altına mı geliyor olması lazım. Harbi siz şaşırmışsınız, o fiyata 1050 ti satmıyorlar. ( Sıfır için konuşuyorum )

Çöp oğlu çöp fiyatı için, sen kullaninca iyi olmuyor. Aynı paraya ondan daha iyi kartlar alınırken o paraya o kart çöp. Eski jenerasyon 5600XT bile daha iyi o rezillikten

Ya ben zaten hak veriyorum. Senin argümanın ona vereceğin fiyatı git başka karta ver şeklinde ama AMD karta yönelmek zorunda.

Şimdi RTX 3050 4K TL altına mı geliyor olması lazım. Harbi siz şaşırmışsınız, o fiyata 1050 Ti satmıyorlar. ( Sıfır için konuşuyorum )

Tamam AMD kart aldığında cin mi çarpıyor? 3050 ile aynı parayı veriyor ve 2 kat performans alıyor.

Evet RTX3050 parasını hak eden diyebileceğimiz bir kart olacaksa en azından 5000 bandının altına kesinlikle inmeli ki bu onu gene çok iyi fiyatlandırılmış bir kart yapar mı emin değilim.

Ya hocam siz harbi normal değilsiniz? Oynatıyor demem için 30fps benim için hiç yeterli değil zaten. Haklısın orada değinmemişim ama 75 fps aşağısına düşmeden çoğu AA oyunu ultrada oynatıyor. 1050 ti tabi ki önerme. Allah için RTX 3050 ne o ekran kartı ne. Sırf yazmak için yazıyonuz bazen
Sırf oyun açıyor diye 6K'ya 2. el RX 6700 alacağıma gidip RTX 3050 alayım yani hocam bu mu demek istediğiniz? 3050 ne RX 6700 ne şimdi. 😀 Sırf kendi kartınız olduğu için savunuyor gibisiniz artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı