RTX 3050 Crysis'de 85 derece oluyor

83 civarı oldu ortalama bir ara 87 oldu ama böyle saniyelik geldi.

Hiç normal değil bu rakamlar benim yıllardır termal macununu yenilemediğim ekran kartım bile Max 80 derece görüyor çok garip özelliklede fanlarınızın yavaş dönmeside ayrı bir soru işareti. Gigabyte oysa kötü bir marka değil.

Hiç normal değil bu rakamlar benim yıllardır termal macununu yenilemediğim ekran kartım bile Max 80 derece görüyor çok garip özelliklede fanlarınızın yavaş dönmeside ayrı bir soru işareti. Gigabyte oysa kötü bir marka değil.

Bilmiyorum.🤷

Şu anda dener misin otomatik fan hızları ile.

Kanka
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu adam benimkiyle aynı kartı deniyor kasalarımızda mesh yapıda ikimizinde adam God of War gibi bir oyunda 75 derece alıyor.

Şu anda dener misin otomatik fan hızları ile.

Sol üst MSI Afterburner 2500 RPM diyor sol taraf NVIDIA oda 1400 civarı diyor hangisine güveneyim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-05 210447.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-05 210447.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bilmiyorum.🤷

Kanka
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu adam benimkiyle aynı kartı deniyor kasalarımızda mesh yapıda ikimizinde adam God of War gibi bir oyunda 75 derece alıyor.

Sol üst MSI Afterburner 2500 RPM diyor sol taraf NVIDIA oda 1400 civarı diyor hangisine güveneyim.

NVIDIA ama çok garip ki hız çok düşük. GeForce Experience'ı sil yeniden kur.

Afterburner doğrudur o halde ama NVIDIA neden böyle gösteriyor bilmiyorum yeni konu açın bununla alakalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı