Çözüldü RTX 3050 i5 11400H sistemde FC 26'da FPS düşüyor

• Konuyu başlatan Berdont
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 245
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Berdont

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
i5 11400H
FC 26 10 saatlik deneme sürem var oyunu indirdim ama aşırı düşük FPS veriyor. Nedenini çözemedim. V-Sync falan her şey kapalı grafikleri bile en düşüğe aldım yenileme hızı 144 ayarlarda sıkıntı yok. Önceki oyun FC 25'te orta ayarlar 80 90 FPS üstü alıyorum bu oyunda neden böyle bilen var mi?

Çözüm
Bu lanet oyun nasıl bir şey böyle :Ds. NVIDIA ekran kartını güncelledim ve NVIDIA'nin kendi uygulamasına baktığımda oyun yüksek ayarlardaydı. En düşüğe çektim açtım oyunu baktım düzelmiş az bir şey, daha iyi olmuş ama optimizasyonu henüz oturmamış. Sildim ben de.

Bu lanet oyun nasıl bir şey böyle :Ds. NVIDIA ekran kartını güncelledim ve NVIDIA'nin kendi uygulamasına baktığımda oyun yüksek ayarlardaydı. En düşüğe çektim açtım oyunu baktım düzelmiş az bir şey, daha iyi olmuş ama optimizasyonu henüz oturmamış. Sildim ben de.
Oyunu silmeden EA'nin kendi client'inde FC26 yönet dediğinizde Kaldır sekmesinin üstünde Onar yazısı da var. Onardım oyunu yeniden başlattım cillop gibi akıyor. Bu yanıtladığım mesajda yaptıklarımı yapıp oyunu onarırsanız sorun düzelir. Çözüm. Arkadaşlara teşekkürler.
FC 26 10 saatlik deneme sürem var oyunu indirdim ama aşırı düşük FPS veriyor. Nedenini çözemedim. V-Sync falan her şey kapalı grafikleri bile en düşüğe aldım yenileme hızı 144 ayarlarda sıkıntı yok. Önceki oyun FC 25'te orta ayarlar 80 90 FPS üstü alıyorum bu oyunda neden böyle bilen var mi?
11.nesil zaten işlemci,ekran kartının vram kaç acaba?

Hocam benimkiside düşük 8gb falan ama fc26 kaldırmaz gibi vram falan,oyun zaten deneme sürecinde optimize sorunuda olabilir.
en azından 1280x720 bile acsak bi oynatması gerekmez mi :D Bu hiç oynatmıyor hareket bile edmeiyorum o derece 3-5 fps alıyor gibi. Dediğiniz gibi deneme sürecinde olduğu için olabilir diğer oyunda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum yağ gibi akıyor.

En azından 1280x720 bile acsak bir oynatması gerekmez mi :D bu hiç oynatmıyor hareket bile edmeiyorum o derece 3-5 FPS alıyor gibi. Dediğiniz gibi deneme sürecinde olduğu için olabilir diğer oyunda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum yağ gibi akıyor.

Oyun dosyasında sorun olabilirimi indirirken bağlantı koptu mu ya da onun gibi bir şey.
Dediklerimi uygulayın hocam olmazsa oyunu bir baştan kurun derim.

Ekran kartı watt değeri nedir ya da direk laptop modeliniz.

Hocam video atabilir misiniz ayarları düşürün bir de deneyin.
Buyurun hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı watt değeri nedir ya da direk laptop modeliniz.

Asus TUF Gaming FX506HC-HN011 Intel Core i5 11400H 8GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar​

Budur hocam üstte video da attım oyundan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı