RTX 3050 içeren sistem önerisi

Saly

Centipat
Daha fazla  
RTX 3050 ile sistem dizmek istiyorum ama daha önce hiç böyle bir şey yapmadığım için nasıl yapacağımı veya hangi parçaları almam gerektiğini pek bilmiyorum lütfen fiyatı en uyguna gelecek şekilde yardımcı olabilir misiniz?

Baktığım kadarıyla ufak tefek bir şeyler almayı planladım ama sonra ise gördüm ki uyumlu olmama gibi durumlarda olabiliyormuş. Aşağıda almayı düşündüğüm ama uyup uymayacağından emin olamadığım sistemleri vereceğim;

• ASUS Dual RTX 3050 (Amazon Japonya'dan vergiler her şey dahil 7.5k geldi)
Patriot (2x8) GB 3200 MHz
Asus Prime B560M-K
SK HYNIX 256GB 1600/780 PCIe NVMe SSD
• i3 10100F.
Frisby FC-93320G 600W 80+

Bu yukarıdaki yazmış olduklarım sizce uyumlu ve yeterli midir?

•5k bütçem var.
(Ekran kartı hariç)

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 3050 ile sistem dizmek istiyorum ama daha önce hiç böyle bir şey yapmadığım için nasıl yapacağımı veya hangi parçaları almam gerektiğini pek bilmiyorum lütfen fiyatı en uyguna gelecek şekilde yardımcı olabilir misiniz?

Baktığım kadarıyla ufak tefek bir şeyler almayı planladım ama sonra ise gördüm ki uyumlu olmama gibi durumlarda olabiliyormuş. Aşağıda almayı düşündüğüm ama uyup uymayacağından emin olamadığım sistemleri vereceğim;

• ASUS Dual RTX 3050 (Amazon Japonya'dan vergiler her şey dahil 7.5k geldi)
Patriot (2x8) GB 3200 MHz
Asus Prime B560M-K
SK HYNIX 256GB 1600/780 PCIe NVMe SSD
• i3 10100F.
Frisby FC-93320G 600W 80+

Bu yukarıdaki yazmış olduklarım sizce uyumlu ve yeterli midir?

•5k bütçem var.
(Ekran kartı hariç)

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Güç kaynağı ve SSD dandik. Onları gözden geçir. RAM iyiyle kötü arasında. XPG veya G.Skill RAM işini görür. Güç kaynağını Cooler Master'dan seçilebilir. SSD tarafında ise Samsung veya Kioxia işini görür.

Güç kaynağı ve SSD dandik. Onları gözden geçir. RAM iyiyle kötü arasında. XPG veya G.Skill RAM işini görür. Güç kaynağını Cooler Master'dan seçilebilir. SSD tarafında ise Samsung veya Kioxia işini görür.
Çok teşekkür ederim, peki anakart iyi mi, yani sistem için uygun mudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı