RTX 3050 ile darboğaz yapmayacak Intel işlemci önerisi

arnold14

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi. Şu an ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC 8 GB ekran kartım var ve bununla uyumlu LGA1700 soketli bir işlemci arıyorum ne önerirsiniz?
Anakart: ASUS Prime H610M-A D4 Intel H610 soket 1700 DDR4 3200MHz M.2 anakart.
İşlemci: Intel Core i3-12100F

İşlemci ve ekran kartı gayet güzel bir ikili? Sorununuz nedir tam olarak?

Şikayetçi değilim zaten sadece yavaş yavaş parçalarımı yükseltmek istiyorum.

i3 12100F sisteme yükseltme önerisi yazabilirdiniz başlığa. 3050'yle darboğaz yapmayacak Intel işlemci yazınca dediğiniz yanlış anlaşılıyor.

Her neyse, bütçeniz ve ileride yükseltmeyi düşündüğünüz ekran kartını öğrenebilir miyim? Yükseltme için CPU'dan başlamak yanlış bir tercih bu arada.

i3 12100F sisteme yükseltme önerisi yazabilirdiniz başlığa. 3050'yle darboğaz yapmayacak Intel işlemci yazınca dediğiniz yanlış anlaşılıyor.

Her neyse, bütçeniz ve ileride yükseltmeyi düşündüğünüz ekran kartını öğrenebilir miyim?

Kusura bakmayın biraz yeniyim buralarda işlemci için bütçem 7000 civarına çıkarım diye düşünüyorum gelecekte ne gibi bir ekran kartı alırım şu an için pek bir fikrim yok

GPU'dan baslamaniz daha dogru olur.

İşlemci değiştirmek istememin sebebi işlemci yüklü oyunlar oynuyorum genel olarak

Kusura bakmayın biraz yeniyim buralarda işlemci için bütçem 7000 civarına çıkarım diye düşünüyorum gelecekte ne gibi bir ekran kartı alırım şu an için pek bir fikrim yok
Butceyi esnetebilirseniz CPU yerine ikinci el 3080 oneririm. Daha sonra da 12600K'ya vs. gecersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı