RTX 3050 kaç FPS verir?

Verdiğin paranın karşılığını alamayacağını söylüyorum ben sadece. Şu an olmasa da yakın gelecekte muhtemelen mutsuz edecektir. Buradan sonra napacağın sana kalmış. Iade durumunda yeni konuda güzel öneriler verebilir arkadaşlar.
iade etsem hangi sistemi önerebilirsin max bütcem 16k gibi taksit ile alabilirz

Neyse önemli değil hayırlı olsun iyi günlerde kullan hocam. Bir daha ki sefere daha tedbirli olursun.
teşekkür ederim ve aldığım pc 17.400k ydı şimdi 16 olmuş cuma günü sipariş etmiştim

iade etsem hangi sistemi önerebilirsin max bütcem 16k gibi taksit ile alabilirz

İşlemciyi i5 12400F olarak değiştirebiliyorsan değiştir, bütçe yetmez ise 13100F al. Fakat önerim 12400F tir.

İşlemciyi i5 12400F olarak değiştirebiliyorsan değiştir, bütçe yetmez ise 13100F al. Fakat önerim 12400F tir.
yaptım ama psu stokta olmadığı için başka seçtim ve 20k oluyor başka 15 veya 17k arası sistem var mı ve tek sorun amcamı ikna etmekte

Kasayı FSP yapın. İşlemciyi ellemeyin. 15 bine mis gibi sistem. İşlemciyi 12400F yaparsanız da 17 bin oluyor zaten.

Tamam PSU ayrıymış pardon.
gene psu sorunu çıkıyor ama siz onu boş verin benim sorduğum sistem güzel mi ve beni bi 4 yıl falan götürür mü gta5 valo pubg veya böyle mc zula gibi oyunlar oynucam ve kayıt açabilirim kasma yapar mı ve fps güzel verir mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı