RTX 3050 kaç sene götürür?

Bunu 1050 Ti için mi yoksa 3050 Ti için mi söylüyorsun?

1050 Ti için söylüyorum dostum. Bak arkadaşım anlatıyorum çok güzel mantıklı NVIDIA ne çıkartırsa çıkartsın piyasada ki oyunların sistem gereksinimleri de teknolojiye ayak uydurarak yeni nesile geçer bahsim AAA oyunlardan eğer 50, 60, 70,80 serisi diye giter ekran kartları her zaman 50 giriştir o.cli 30 ile 40 da vardır bunlar Gaming olmasa da oyun açarlar dönemine göre 60 70 orta seviyeyi temsil eder yani 80 seriside en üst seviye işin doruk noktasıdır 90 vb ütopik noktası o yuzden fiyatı zaten görüldüğü üzere oda ütopik temsil ettiği durum farklılık oluyor 10 FPS için 30 bin lira fazla verilmez zengin adam işi sayılıyor diyebiliriz giriş bir Gaming ekran kartından alabileceğin verim Max 3,4 yıldır tabii oynarsın 30 FPS Low ayarlarda oyunları 4,5 yıl sonra lakin üretilme amacı zaten 30 FPS değildir konumuza gelirsek yani 3050 Ti lap GPU'sundan 4 yıl sonra 60 FPS bekleme 4 yıl sonra iki nesil atacak zaten kafadan eğer 6 yıl götürür diyorsan 60, 70, 80 serilerinin amacı yok NVIDIA aptal değil sonuç olarak...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı