Muhatap olmucam al kanıtlarıyla video izle sessiz ol insanlara yanlış örnek olma.
Vaktin yoksa ilk baştaki Starfield verilerine bak çok mod kurarım diyerek övünüyon ya bir de dediğin FSR vs DLSS gör o da mevcut.
Ek olarak FSR modu kurar tokatlarım dediğin lafının ne kadar fiyasko olduğuna dön bir bak çünkü laftan anlamıyorsun. Bu arada o FSR'de bile adamakıllı FPS alamamayı geç çamur gibi görüntüde oynadığını bil hani DLSS laf ediyon ya
. Yeterki insanlar yanlış bilgilenmesin diye cevaplar veriyorum yoksa umurum bile olmayacak birisin.
Aynen dostum, 3050 çok güzel bir kart alıp kullanabilirsin.
10 tane şey yazıyorum hala diyorsun ki "mod mod mod mod"
Diğer yazdıklarıma cevap verebilirsen öyle yazarsın, sen hala fiyat olarak dengi değil eski bir kart ile karşılaştırıyorsun.
aynı fiyattaki RX6600 ve daha ucuz olan Arc A750 ile karşılaştırmalısın.
Kanıt dediğin şey sadece video, hala utanmadan "yanlış bilgilendiriyorsun" diyorsun, 3050 berbat bir kart, hiçbir savunulacak yanı yok, berbat kartları önermeyi bırak, daha objektif ol ve aynı fiyattaki daha iyi kartları öner, eski seri kartlar ile karşılaştırma.
1660S ile karşılaştırıyorsun hala, anlayabiliyorsan yazdıklarımı oku ve RX6600 ve Arc A750 ile karşılaştır, hangi kartlar alıyor görürüz.
Ben bilgisayar Mühendisiyim, dükkan işletiyorum. Tüm kartlardan sistemim var.
İstersen kartın üreticisi ol, ben kullanmasam bile forumda bu konulara zamanımı adamış birisiyim, tüm kartlar hakkında bilgim var, araştırıyorum, biliyorum.
Ben sana kaç kere daha yazmalıyım
fiyat olarak dengi kartlar ile karşılaştır diye?
1660S çok daha ucuz bir kart, aradaki bilmem kaç k farkı sadece DLSS için mi ödüyorsunuz?
Benim size anlatmaya çalıştığım şey kartın alınmaması gerektiği, daha güçlü kartı aynı fiyata veya daha ucuza satıyorlar, siz diyorsunuz ki güzel kart, kart iş yapar ama alınmaması gereken bir kart.
Buraları okuyorsanız cevap verin bu yazdıklarıma, okumuyorsanız bir daha cevap vermeyeceğim, çünkü okumadan ezbere konuşuyorsunuz.
En az 5 kere yazdım fiyat olarak dengi kartlarla karşılaştırın diye RX6600 ve Arc A750 bakın diye, hala bana inatla inatla 1660S diyorsun mod diyorsun, ben onu ilk başta yazdım, sadece ona cevap veriyorsun hala.
Gerçekten komik bir durum.